Aloe Bath Gelee

Aloe Bath Gelee
Aloe Bath Gelee

Aloe Bath Gelee, gelul de dus Forever Living, va ofera un moment de relaxare si de rasfat  la sfarsitul unei zile pline de provocari. Aloe Bath Gelee nu trebuie sa va lipseasca pentru a beneficia de o baie relaxanta sau de un dus revigorant. Aloe Bath Gelee contine gel stabilizat de aloe vera, aprobat si certificat de catre Consiliul Stiintific pentru Aloe alaturi de extracte vegetale apreciate pentru proprietatile lor relaxante si revigorante. Toate acestea vor face din Aloe Bath Gelee alegerea ideala pentru a transforma dusul zilnic sau baia intr-ul ritual pentru dobandirea bunei dispozitii. Daca veti folosi alaturi de Aloe Bath Gelee si lufa Forever Living, aceasta din urma va asigura o igiena desavarsita, dar si indepartarea celulelor moarte, alaturi de hidratarea si catifelarea pielii.

De ce ati alege sa folositi Aloe Bath Gelee? Pentru ca gelul de dus Aloe Bath Gelee inseamna prospetime, curatenie si relaxare.

Dintre cele mai importante ingrediente ale produsului nostru mentionam in primul rand gelul stabilizat de aloe vera (Aloe Barbadensis Gel), apa demineralizata si extractul din tulpina si frunze de iedera. Acestora li se adauga extractul din frunze de clematita, extract de coada calului, extract din flori de taula, extractul din otratel de apa si parfum. Lista completa a ingredientelor se afla inscrisa pe eticheta produsului.

Modul de utilizare al produsului

  • Aloe Bath Gelee se recomanda a se folosi impreuna cu o lufa sau burete pe care se va aplica in prealabil, urmand a se masa usor pielea corpului cu miscari circulare. Dupa clatire, se va folosi un prosop moale si curat pentru uscare.

Modul de prezentare al produsului:

  • Aloe Bath Gelee contine 251 ml