Aloe Bits N’Peaches

Forever Aloe Bits N’ Peaches este un mod alternativ prin care ne putem bucura cu totii de calitatile gelului de aloe vera, sub forma unei excelente bauturi cu aroma de piersici. Forever Aloe Bits N’ Peaches contine suc de piersici bine coapte alaturi de pulpa de aloe vera. Gustul extrem de placut al Forever Aloe Bits N’ Peaches il fac ideal pentru a fi consumat si de catre copii.

Inca din cele mai indepartate vremuri, oamenii au folosit aloe vera in diverse forme pentru beneficiile pe care le aduce senatatii. Acum, Forever Aloe Bits N’ Peaches, datorita adaosului de piersici, furnizeaza si carotenoide, ce indeplinesc un rol esential in functionarea normala a sistemului imunitar.

Forever Forever Aloe Bits N’ Peaches este o bautura cu un gust excelente ce cuprinde mai multe ingrediente benefice sanatatii. In orice moment al zilei puteti combina aceasta minunata bautura cu gheata sau cu suc natural de fruncte, bucurandu-va astfel de comorile oferite de natura.

Piersici si aloe vera in Aloe Bits NPeaches

Aloe Bits NPeaches

*** Forever Aloe Bits N’ Peaches are ca ingredient principal gelul stabilizat de aloe vera

*** Forever Aloe Bits N’ Peaches contine pulpa de aloe vera

*** Sucul de piersici continut in Forever Aloe Bits N’ Peaches este o sursa suplimentara de antioxidanti, potasiu si vitamina A

Modul de administrare al produsului:

  • Inainte de folosire se recomanda a se agita;
  • Dupa desigilarea produsului se va pastra numai la frigider;
  • Se vor consuma 60-120 ml din Forever Aloe Bits N’ Peaches, de 1-2 ori pe zi.

Modul de prezentare al produsului:

  • Forever Aloe Bits N’ Peaches contine 1 litru