Aloe Jojoba Conditioning Rinse

Aloe Jojoba Conditioning Rinse, un deosebit balsam pentru par a carui formula foloseste calitatile plantei aloe vera, va este oferit acum de catre Forever Living Products Romania, dovedindu-se de-a lungul timpului ca este unul dintre cele mai apreciate produse marca Forever Living Products. Aloe Jojoba Conditioning Rinse combina in formula sa gelul stabilizat de aloe vera imbogatit cu complexul vitaminic B, dar si cu diverse proteine hidrolizate. Aloe Jojoba Conditioning Rinse este un produs extrem de apreciat, printre actiunile sale cele mai apreciate numarandu-se cel de hidratare si de refacere. Daca veti folosi cat mai des Aloe Jojoba Conditioning Rinse, parul dumneavoastra va deveni astfel mult mai stralucitor si mai matasos, in vreme ce coafura va fi si ea mult mai usor de realizat.

Ca recomandare, Aloe Jojoba Conditioning Rinse este indicat a se folosi alaturi de samponul Aloe Jojoba Shampoo, imediat dupa ce acesta din urma a fost folosit. Combinarea gelului de aloe vera cu diversi agenti antielectrostatici fac ca produsul nostru sa aiba efecte efecte exceptionale asupra parului, redandu-I stralucirea si volumul dorit.

In loc de concluzie putem afirma cu siguranta ca parul dumneavoastra merita o ingrijire de exceptie, lucru care se poate realiza numai cu Aloe Jojoba Conditioning Rinse.Modul de administrare al produsului:

  • Dupa ce v-ati spalat parul cu samponul dumneavoastra preferat, speram ca acesta este Aloe Jojoba Shampoo, se va folosi Aloe Jojoba Conditioning Rinse prin masarea parului, dupa care se lasa sa actioneze timp de circa trei minute;
  • Dupa clatirea parului se va proceda la uscarea si aranjarea parului dupa propria dorinta;

Modul de prezentare al produsului:

  • Flaconul de Aloe Jojoba Conditioning Rinse contine 296 ml