Forever Argi Plus

Forever Argi Plus este benefinc pentru sanatate

Forever Argi Plus se inscrie in randul suplimentelor nutritive de ultima generatie, formula sa bazandu-se pe L-arginina, alaturi de care Forever Living Products a adaugat un complex vitaminic. Forever Living Products va propune Forever Argi Plus datorita descoperirilor recente din domeniul medical legate de molecula de L-arginina, descoperiri care au fost chiar rasplatite cu Premiul Nobel pentru Medicina. Cercetarile efectuate de-a lungul timpului in jurul moleculei de L-arginina au scos la iveala certe calitati ale acesteia si au facut ca acest efor sa fie rasplatit cu un Premiu Nobel pentru Medicina.

Beneficiile pe care L-arginina le aduce pentru organismul uman sunt in general legate de faptul ca acesta o transforma in monoxid de azot, aducand astfel beneficii in ceea ce priveste favorizarea fluxului sanguin, relaxarea fibrelor musculare din peretii vaselor de sange, etc… Imbuntatirea fluxului sanguin vine dupa sine cu o serie de beneficii, printre care enumeram stimularea sistemului imunitar, protejarea sanatatii aparatului cardio-vascular, stimularea functiei sexuale masculine, mentinerea unui presiuni arteriale in limita unor valori normale, favorizarea metabolismul lipidelor si glucidelor. Avand in vedere multitudiea de beneficii pe care L-arginina le aduce, nu este de mirare ca se bucura de un asemenea interes in domeniul medicinii.

Arginina regasita in Forever Argi Plus

Forever Argi Plus

Pentru a beneficia de toate calitatile pe care L-arginina le ofera nu aveti nevoie decat de o singura masura din Forever Argi Plus, combinata cu una dintre bauturile nutritive pe baza de aloe vera pe care Forever Living Products vi le ofera sau cu orice alta bautura preferata (nealcoolica).

Informatii despre produs:

  • Doza zilnica recomandata este o lingurita-masura, aproximativ 10 grame, masura aflata in interiorul produsului;
  • O punga contine 30 de astfel de masuri (300 grame)

Modul de utilizare al produsului:

  • Se va proceda la amestecarea unei singure doze de Forever Argi Plus cu apa, apa minerala, alta bautura oferita de catre Forever Living Products Romania, orice alta bautura non-alcoolica;
  • Se va consuma o singura data pe zi