Aloe Activator

Aloe Activator
Aloe Activator

Aloe Activator, un produs cu totul si cu totul exceptional contine alantoina si gel stabilizat de aloe vera, fiind un factor de regenerare celulara si crestere. Un deosebit agent de hidratare, in compozitia produsului Aloe Activator se regasesc aminoacizi, enzime si polizaharide. Acesta este unul dintre motivele pentru care Aloe Activator este fluidul ideal pentru a va pregati o masca faciala cu Facial Contour Mask Powder, cu efecte de refacere, hidratare. Masca va indeparta celulele moarte si va evidentia straturile noi celulare, aducand tenului un aspect luminos si intinerit. pH-ul echilibrat este un alt atu al produsului Aloe Activator, usor acid (4,5), facand astfel produsul sa poata fi aplicat chiar si in jurul ochilor. Despre Aloe Activator se mai poate adauga ca este produsul cu cea mai mare concentratie de aloe vera din randul produselor Forever Living Products.

Aloe Activator – un produs exceptional

Aloe Activator este un produs polivalent, el repezentand in plus componenta de baza a trusei Aloe Fleur de Jouvence. Aloe Activator este deosebit de eficient in ceea ce priveste curatarea profunda a pielii, obtinerii unui efect astringent si redarii senzatiei de prospetime, nefiind nevoie decat de un tampon de vata bine imbibat in produs.

Modul de utilizare Aloe Activator:

  • Aloe Activator se va folosi impreuna cu un tampon de vata aplicat pe zona dorita; daca se va folosi alaturi de trusa Aloe Fleur de Jouvence este recomandat a se urma instructiunile prezente in trusa.

Modul de prezentare Aloe Activator:

  • flacon 60 ml (in trusa Aloe Fleur de Jouvence);
  • flacon 120 ml (disponibil separat)