Aloe Blossom Herbal Tea

Ceai Forever Aloe Blossom Herbal Tea
Ceai Forever Aloe Blossom Herbal Tea

Aloe Blossom Herbal Tea, cunoscut mai simplu ca fiind ceaiul de la Forever Living Products Romania, se remarca prin originalitatea amestecului de plante si condimente. Ceaiul a fost conceput in special pentru a oferi o aroma bogata alaturi de un gust delicious. Aloe Blossom Herbal Tea se remarca prin calitatile sale revitalizante, desi NU contine cofeina. Mai mult decat atat, ceaiul de la Forever Living Products Romania este foarte usor de preparat. Se poate servi fie fierbinte, fie alaturi de cuburi de gheata.

Ceai din muguri de aloe vera

Ceaiul Forever Aloe Blossom Herbal Tea combina cu o deosebita grija si armonie ingredient originare din Egipt, China, India, Jamaica si America. Dintre ingredientele sale deosebite se remarca in primul rand scortisoara, cu ale sale calitati reconfortante. Cuisoarele si coaja de portocala completeaza lista de ingrediente ce confera ceaiului un gust deosebit de fructe. Pimento si ghimbirul intregesc calitatile produsului conferindu-i proprietati reconfotante si hipocalorice.

Alte ingrediente pe care le regasim in ceaiul Forever Aloe Blossom Herbal Tea sunt musetelul, mugurii florali de aloe vera (Aloe Barbadensis Miller), fenicul, nucsoara, Gymnema silvestre. Ceaiul Aloe Blossom Herbal Tea este in plus si parte integranta a programelor pe care Forever Living Products le ofera pentru monitorizarea greutatii corporale.

*** Ceaiul Aloe Blossom Herbal Tea contine foarte putine calorii
*** Ceaiul Aloe Blossom Herbal Tea NU contine cofeina

Mod de administrare Aloe Blossom Herbal Tea:

  • Pentru o cana de ceai Forever Aloe Blossom Herbal Tea se va folosi un singur plic. Acesta se va introduce in apa clocotita timp de trei pana la cinci minute. In acelasi fel se va proceda si pentru cazul in care doriti sa-l serviti alaturi de cuburi de gheata, dupa fierbere se refrigera produsul.

Mod de prezentare Aloe Blossom Herbal Tea:

  • Aloe Blossom Herbal Tea se prezinta sub forma unei cutii ce contine 25 de plicuri sigilate in mod individual.