Aloe Ever-Shield Deodorant Forever

Aloe Ever-shield Deodorant Forever
Aloe Ever-shield Deodorant Forever

Aloe Ever-Shield Deodorant, deodorant solid pe baza de aloe vera, poseda un miros discret, aproape insesizabil, prezentandu-se in fata dumneavoastra sub forma unui deodorant uscat si delicat. Aloe Ever-Shield Deodorant devine un produs deosebit si pentru ca nu pateaza hainele, prevenind doar efectele neplacute ale transpiratiei. Deodorantul solid Aloe Ever-Shield Deodorant este destinat persoanelor care inteleg ca transpiratia este un proces cat se poate de natural si normal, care nu trebuie impiedicat in niciun fel, lucru care se intampla de obicei in cazul celor mai multe deodorante prezente pe piata ce folosesc sarurile de aluminiu pentru a impiedica transpiratia.

Deodorantul Aloe Ever-Shield Deodorant in loc sa impiedice transpiratia, nu face decat sa anihileze mirosul neplacut provocat de aceasta. Aceste mirosuri sunt impiedicate sa se dezvolte datorita efectului germicid al gelului de aloe vera. Dar nu numai protejarea de efectele neplacute ale mirosului de transpiratie se numara printre efectele benefice ale produsului Aloe Ever-Shield Deodorant, in plus pielea sensibila din jurul axilelor este protejata.

Aloe Ever-Shield Deodorant Forever – NU contine saruri de aluminiu

Aloe Ever-Shield Deodorant NU CONTINE saruri de aluminiu, formula pe care se bazeaza produsul nostru il face sa fie un produs de incredere si foarte eficient, indiferent de intensitatea provocarilor zilnice la care suntem supusi, oferind pe tot parcursul zilei confort si prospetime. Aloe Ever-Shield Deodorant mai poate fi folosit dupa epilare sau dupa imbaiere, Forever Living Products realizand un produs care scoate in evidenta toate calitatile gelului de aloe vera. Prin faptul ca nu impiedica transpiratia, doar impiedica mirosurile neplacute, toxinele care sunt eliberate odata cu transpiratia sunt si ele eliminate, in cazul produselor care folosesc saruri de aluminiu toxinele ramanand in organism.

*** Aloe Ever-Shield Deodorant NU contine saruri de aluminiu
*** Aloe Ever-Shield Deodorant este u deodorant solid care poate fi folosit si de femei, dar si de catre barbati
*** Aloe Ever-Shield Deodorant este un deodorant inodor si discret in acelasi timp

Mod de utilizare Aloe Ever-Shield Deodorant Forever:

  • Pentru a beneficia de intregul potential al produsului, se recomanda aplicarea acestuia pe intregul parcurs al zilei, intr-un mod regulat, in regiunea axilara curata

Mod de prezentare Aloe Ever-Shield Deodorant Forever:

  • Aloe Ever-Shield Deodorant contine 92.1 grame