Aloe Hand Soap

Sapun lichid aloe vera Aloe Hand Soap
Sapun lichid Aloe Hand Soap

Aloe Hand Soap, un sapun lichid din aloe vera, apreciat in acelasi timp de catre adulti, dar si de catre copii, poseda o formula exceptionala ce aduna toate calitatile plantei aloe vera. Aloe Hand Soap detine proprietati non-iritante si hidratante in acelasi timp. Mai mult decat atat, Aloe Hand Soap se poate folosi fie pentru igiena mainilor, fie pentru igiena fetei. Avand in vedere ca gelul stabilizat de aloe vera este principalul ingredient din Aloe Hand Soap, se poate spune despre produsul nostru ca este capabil sa curete pielea fara a o usca, fiind in acelasi timp si usor de folosit. Sapunul pe care vi-l propunem produce o spuma usor parfumata din abundenta, care se poate indeparta foarte usor prin clatire, facand pielea moale, curata, supla si matasoasa. Daca alte produse ce se pretind a fi similare produc cel mai adesea iritatii, daca veti folosi Aloe Hand Soap nu veti intampina nicioadata astfel de probleme.

Sapunul lichid Aloe Hand Soap – un produs sigur pentru copii

Aloe Hand Soap va fi o adevarata incantare pentru copiii dumneavoastra, pentru ca produsul nostru nu va irita ochii, in plus, sapunul nostru din aloe vera este si biodegradabil. Formula sapunului Aloe Hand Soap contine un pH cu actiune delicata, facandu-l cel mai potrivit sapun pentru toaleta zilnica a fetei, mainilor si corpului. Nici persoanele care au o piele mai sensibila nu au fost uitate, Aloe Hand Soap fiind si din aces punct de vedere un produs sigur. Aloe Hand Soap va este prezentat intr-o forma moderna, ambalajul fiind de tip flacon-dozator, cu un parfum discret, foarte usor de utilizat, devenind astfel produsul ideal pentru igiena zilnica pentru intreaga familie.

*** Sapunul lichid Forever Aloe Hand Soap contine o formula deosebit de hidratanta, fiind ideal chiar si pentru copii
*** Sapunul lichid Forever poseda o actiune delicata
*** Sapunul lichid Forever se prezinta in fata dumneavoastra sub forma unui flacon-dozator

Mod de utilizare al sapunului lichid Aloe Hand Soap:

  • Odata ce veti apasa mecanismul de eliberare al produsului, acesta va furniza cantitatea ideala de care aveti nevoie, preferabil pe palmele umezite. Pentru o igiena perfecta a fetei, mainilor sau corpului se recomanda formarea unei spume consistente, care se va indeparta apoi foarte usor cu apa calduta, etapa care va fi urmata de uscare folosind un prosop moale;
  • Aloe Hand Soap NU irita ochii.

Mod de prezentare al sapunului lichid Aloe Hand Soap:

  • Aloe Hand Soap contine 473 ml