Aloe Jojoba Conditioning Rinse

Balsam Forever Aloe Jojoba Conditioning Rinse
Balsam Aloe Jojoba Conditioning Rinse

Aloe Jojoba Conditioning Rinse, un deosebit balsam pentru par a carui formula foloseste calitatile plantei aloe vera, va este oferit acum de catre Forever Living Products Romania, dovedindu-se de-a lungul timpului ca este unul dintre cele mai apreciate produse marca Forever Living Products. Aloe Jojoba Conditioning Rinse combina in formula sa gelul stabilizat de aloe vera imbogatit cu complexul vitaminic B. Ele sunt completate si de diverse alte proteine hidrolizate.

Aloe Jojoba Conditioning Rinse este un produs extrem de apreciat. Printre actiunile sale cele mai apreciate se numara cel de hidratare si de refacere. Daca veti folosi cat mai des Aloe Jojoba Conditioning Rinse, parul dumneavoastra va deveni astfel mult mai stralucitor si mai matasos. In acelasi timp, coafura va fi si ea mult mai usor de realizat.

Ingrijirea desavarsita a parului cu balsam aloe vera Forever Aloe Jojoba Conditioning Rinse

Ca recomandare, Aloe Jojoba Conditioning Rinse este indicat a se folosi alaturi de samponul Aloe Jojoba Shampoo, imediat dupa ce acesta din urma a fost folosit. Combinarea gelului de aloe vera cu diversi agenti antielectrostatici fac ca produsul nostru sa aiba efecte efecte exceptionale asupra parului. Astfel ii va reda stralucirea si volumul dorit.

In loc de concluzie putem afirma cu siguranta ca parul dumneavoastra merita o ingrijire de exceptie, lucru care se poate realiza numai cu Aloe Jojoba Conditioning Rinse.

De retinut

*** Balsamul de par Aloe Jojoba Conditioning Rinse este ideal pentru toate tipurile de par
*** Balsamul de par Aloe Jojoba Conditioning Rinse contine gel stabilizat de aloe vera. Aceste este imbogatit prin prin adaugarea vitaminei B si a proteinelor hidrolizante

Mod de utilizare Aloe Jojoba Conditioning Rinse:

  • Dupa ce v-ati spalat parul cu samponul dumneavoastra preferat, speram ca acesta este Aloe Jojoba Shampoo, se va folosi Aloe Jojoba Conditioning Rinse prin masarea parului, dupa care se lasa sa actioneze timp de circa trei minute;
  • Dupa clatirea parului se va proceda la uscarea si aranjarea parului dupa propria dorinta;

Mod de prezentare Aloe Jojoba Conditioning Rinse:

  • Flaconul de Aloe Jojoba Conditioning Rinse contine 296 ml