Aloe Lips

Aloe Lips
Aloe Lips

Forever Aloe Lips protejeaza eficient tesuturile extrem de sensibile ale buzelor. Forever Aloe Lips este alegerea cea mai buna pentru a contracara efectele negative exercitate de anumiti factori externi. Enumeram aici vantul, soarele sau vremea rece. Asa cum facem in cazul pielii, care beneficieza de obicei de o atentie sporita din partea noastra, tot asa trebuie sa ne ingrijim de protejarea sanatatii buzelor. Aici Forever Living Products Romania ne pune la dispozitie un produs revolutionar: Forever Aloe Lips.

Balsam de buze din aloe vera perfect pentru orice anotimp

Balsamul de buze Forever Aloe Lips contine o serie de proprietati calmante. Acestea il fac deosebit de util pentru protejarea tesuturilor sensibile ale buzelor. Prin intermediul ingredientelor sale, Forever Aloe Lips ofera protectie tesuturilor sensibile ale buzelor. Ofera protectie impotriva vantului sau soarelor, protectie completata de o foarte proaspata si racoritoare senzatie de menta.

Uleiul obtinut din semintele de jojoba completeaza lista de ingrediente regasite in Forever Aloe Lips, ingredient ce confera produsului calitati hidratante. Proprietatile uleiului de jojoba combinate cu cele ale gelului de aloe vera, fac din Forever Aloe Lips un adevarat agent de calmare, hidratare si racorire. Pentru a oferi senzatia de racorire si de calmare, alantoina regasita in gelul de aloe vera este in cea mai mare parte responsabila. Astfel, in cadrul rutinei zilnice, Forever Aloe Lips devine nelipsit avand in vedere calitatile sale de exceptie, oferind o protectie desavarsita buzelor.

De retinut

*** Forever Aloe Lips contine gel stabilizat de aloe vera si ulei de jojoba;
*** Forever Aloe Lips confera un efect de gloss
*** Forever Aloe Lips se remarca printr-o aroma racoritoare si discreta de menta

Modul de utilizare Forever Aloe Lips:

  • Produsul se va utiliza ori de cate ori este nevoie, prin aplicarea sa pe buze cu cel putin 15 minute inainte de expunerea la soare

Modul de prezentare Forever Aloe Lips:

  • Forever Aloe Lips continue 4.25 grame.

Forever Aloe Lips pret:

  • Pentru informatii legate de pret va rugam consultati catalogul Forever;
  • Pentru a copia catalogul Forever Living click AICI;