Aloe Moisturizing Lotion

Aloe Moisturizing Lotion
Aloe Moisturizing Lotion

Aloe Moisturizing Lotion poseda o formula special gandita de catre Forever Living Products pentru a proteja pielea in fata actiunii factorilor externi precum capriciile vremii, poluare, etc. Crema de corp Aloe Moisturizing Lotion este capabila sa ingrijeasca pielea, in primul rand datorita ingredientului principal al sau, anume aloe vera.

Aloe Moisturizing Lotion – excelenta crema din aloe vera pentru fata si corp

Crema Aloe Moisturizing Lotion contine o serie de agenti umectanti remarcabili, completati de o serie de proprietati hidratante apreciabile. In formula produsului Aloe Moisturizing Lotion se regasesc elastina si colagenul. Acestia sunt importanti pentru pastrarea elasticitatii pielii, a aspectului neted, dar si a unui pH echilibrat. Fata de o alta crema cu calitati exceptionale oferita tot de catre Forever Living Products, anume Aloe Lotion, crema de fata poseda o consistenta mai crescuta. Ea devine astfel alegerea ideala in vederea completarii rezervelor de apa ce au fost epuizate si refacerea aspectului natural al pielii.

Pentru ingrijirea tenului, Aloe Moisturizing Lotion este alegerea ideala, dar si pentru ingrijirea mainilor si a corpului, contracarand cu succes efectele negative ale factorilor poluati si a celor de mediu. In plus, Aloe Moisturizing Lotion este o excelenta baza pentru make-up, dupa ce aceasta a fost complet absorbita in corp putandu-se aplica orice fel de produse cosmetice doriti.

Crema corp cu textura onctuaosa

Aplicati Aloe Moisturizing Lotion dupa fiecare dus sau imbaiere in vederea facilitatii absorbtiei. Efectele pozitive ale folosirii cremei nu vor intarzia sa apara. Suntem convinsi ca odata folosita crema Aloe Moisturizing Lotion o veti iubi. Astfel, veti deveni mult mai increzatori in propria persoana.

De retinut

*** Aloe Moisturizing Lotion este o emulsie hidratanta atat pentru fata cat si pentru corp
*** Aloe Moisturizing Lotion este si o alegere excelenta crema de maini
*** Aloe Moisturizing Lotion prezinta o textura onctuoasa

Modul de utilizare Aloe Moisturizing Lotion:

  • Crema se va aplica la nivelul fetei, mainilor sau corpului prin miscari usoare de masaj pana cand va fi complet absorbita in piele;
  • daca se foloseste ca baza de machiaj este recomandabil sa ramana pe piele o pelicula fina de produs.

Modul de prezentare Aloe Moisturizing Lotion:

  • Aloe Moisturizing Lotion contine 118 ml;

Aloe Moisturizing Lotion pret:

  • Pentru informatii legate de pret va rugam consultati catalogul Forever;
  • Pentru a copia catalogul Forever Living click AICI;