Aloe MSM Gel

Pentru articulatii folositi Aloe MSM Gel
Aloe MSM Gel

Aloe MSM Gel este o crema ce contine gel stabilizat de aloe vera alaturi de Metil-Sulfonil-Metan. MSM-ul este o forma de sulf organic, special conceputa pentru a va ajuta la alinarea si ameliorarea durerilor articulare, ori de cate ori acestea va supara. Formula Aloe MSM Gel este una cu adevarat revolutionara.

Aloe MSM Gel poate fi folosita cu incredere atunci cand va doriti calmarea rapida a durerilor articulare ori de cate ori acestea va supara. MSM este prescurtarea de la Metil-Sulfonil-Metan, forma de sulf organic asa cum am precizat mai devreme, prezenta in cele mai multe organisme vii. Se mai poate adauga ca sulful ocupa locul trei in topul celor mai importante elemente care intra in compunerea organismului. Este vital pentru tesutul conjunctiv si pentru cartilaje.

Articulatiile vor fi pe deplin protejate cu Aloe MSM Gel

Gelul stabilizat de aloe vera este un alt element cheie prezent in componenta Aloe MSM Gel. Produsul reuneste proprietatile celor doua elemente, alaturi de alte extracte vegetale in ingrediente recunoscute in alinarea suferintelor.

De retinut

*** Aloe MSM Gel se prezinta in fata dumneavoastra sub forma unui gel transparent, care nu pateaza hainele
*** Aloe MSM Gel se va aplica pe zona afectata de durere ori de cate ori este nevoie
*** Aloe MSM Gel contine in principal gel stabilizat de aloe vera, Metil-Sulfonil-Metan, alaturi de alte ingrediente destinate calmarii durerilor musculare

Mod de utilizare Aloe MSM Gel:

  • Aloe MSM Gel se va aplica la nivelul zonei afectate de durere, intr-un strat generos. Urmeaza apoi masarea zonei pana cand aceasta va fi absorbita complet in piele;
  • Se va repeta aplicarea Aloe MSM Gel ori de cate ori este nevoie;
  • Se recomanda evitarea oricarui contact cu ochii, daca totusi acest contact s-a produs se va proceda la clatire cu apa din abundenta si se va consulta un specialist.

Mod de prezentare Aloe MSM Gel:

  • Aloe MSM Gel se prezinta sub forma unui tub ce contine 118 ml.