Aloe Propolis Creme

Beneficiile propolisului si ale aloei vera in Aloe Propolis Creme
Aloe Propolis Creme

Aloe Propolis Creme, o crema cum nimeni altcineva decat Forever Living Products nu putea realiza. Aloe Propolis Creme combina intr-un mod ingenios si exceptional calitatile gelului stabilizat de aloe vera cu propolisul in intregime natural. Astfel, calitatile hidratante si regenerante ale plantei aloe vera se imbina cu cele antibiotice ale propolisului. Gelul de aloe vera este apreciat printre altele pentru abilitatea sa de a patrunde in cele mai adanci straturi ale pielii, facand astfel posibila patrunderea propolisului, acolo unde altfel nu ar fi fost posibil. In acest fel, produsului nostru va stimula procesul de regenerare si de vindecare a pielii.

Aloe Propolis Creme – beneficiile gelului de aloe vera combinate cu cele ale propolisului

Cele mai importante ingrediente regasite in Aloe Propolis Creme sunt gelul stabilizat de aloe vera, propolisul, alantoina, vitamina E, beta-carotina, completate toate dintre acestra de extractul de musetel si tataneasa.

Daca ar fi ne gandim la toate calitatile exceptionale ale produsului Aloe Propolis Creme, ne punem pe buna dreptate intrebarea cine in afara de Forever Living Products ar putea realiza un asa produs? Experienta pe care compania o are ca lider mondial in cultivarea si prelucrarea plantei aloe vera, alaturi de beneficiile pe care propolisul le are pentru sanatate au facut posibila realizarea unui astfel de produs. Aloe Propolis Creme este o crema ideala pentru hidratarea pielii si refacerea acesteia, lucru datorat in principal gelului stabilizat de aloe vera, proprietatile sale fiind completate de cele ale propolisului si ale altor plante folosite din timpuri stravechi pentru ingrijirea sanatatii sau pentru infrumusetare. Un astfel de exemplu este musetelul, de care suntem incredintati ca toata lumea a auzit si care are foarte vechi intrebuintari devenite traditionale. Vitaminele A si E vin si ele sa completeze formula exceptionala a cremei Aloe Propolis Creme, cu efecte puternice pentru refacerea cutanata si pentru hidratare. Sanatatea pielii va fi astfel pe deplin protejata de catre Aloe Propolis Creme, pastrandu-i tonicitatea si textura adecvata.

*** Aloe Propolis Creme confera catifelare deosebita pielii
*** Aloe Propolis Creme reprezinta o excelenta alegere pentru hidratarea cutanata
*** Aloe Propolis Creme combina calitatile plantei Aloe vera cu cele ale propolisului

Mod de utilizare Aloe Propolis Creme:

  • Aloe Propolis Creme se va aplica pe zona dorita numai dupa curatarea acesteia in prealabil;
  • Crema se va aplica ori de cate ori este nevoie.

Mod de prezentare Aloe Propolis Creme:

  • Tubul de Aloe Propolis Creme contine 113 grame.