Aloe Vera Gel

Aloe Vera Gel
Aloe Vera Gel

Aloe Vera Gel, un produs cu totul si cu totul exceptional, este de departe cel mai apreciat si cunoscut produs din randul produselor pe care Forever Living Products vi le ofera. Forever Aloe Vera Gel se prezinta insa si ca unul dintre cele mai complete suplimente care exista la ora actuala pe piata din Romania si nu numai. Calitatile produsului Aloe Vera Gel sunt identice cu cele ale gelului de aloe vera proaspat stors din planta, exact cum ar fi chiar in acest daca ati avea o frunza de aloe vera si ati stoarce-o. Gelul de aloe vera devine astfel unul dintre cele mai importante daruri pe care natura ni le ofera.

Aloe Vera Gel – un produs din aloe vera la superlativ

Frunzele de aloe vera, care nu de putine ori au fost considerate chiar miraculoase, contin nu mai putin de 75 de nutrienti si nu mai putin de 200 de compusi activi. Dintre toate elementele importante continute in frunzele de aloe vera, mentionam 20 de minerale (potasiu, mangan, sodiu, fier, fosfor, calciu, zinc, cupru, seleniu, iod sau magneziu), nu mai putin de 18 aminoacizi impartiti in 11 neesentiali si 7 esentiali, 12 vitamine, cele mai importante dintre ele fiind E, D, C, B12, B8, B6, acid folic, PP, B2, B1 si vitamina A. Gelul de aloe vera ajunge in casele dumneavoastra stabilizat printr-o forma brevetata, fiind la indemana oricui doreste sa-l consume, chiar daca nu aloe vera nu creste in mod nativ in toate zonele globului. Dintre motivele care fac ca produsul Aloe Vera Gel sa fie apreciat se numara mentinerea unui nivel optim de energie, echilibrarea metabolismului si functionarea normala a aparatului digestiv.

Forever Aloe Vera Gel – 99,7% gel pur de aloe vera

Consiliul Stiintific International pentru Aloe a fost primul organism international care a certificat calitatile produsului Aloe Vera Gel, fiint totodata si primul produs certificat de catre organismul mentionat anterior. Consiliul Stiintific International pentru Aloe certifica la intervale de timp regulate toate produsele pe baza de aloe vera care indeplinesc anumite standarde in ceea priveste compozitia produselor.

Aloe Vera Gel poate fi consumat zilnic, fie in amestec cu sucuri de fructe naturale, fie ca atare, ramanand unul dintre cele mai complete si apreciate suplimente nutritive ce exista la ora actuala pe piata.

Modul de administrare Aloe Vera Gel:

  • Se recomanda a se agita inainte de folosire;
  • Se pot consuma intre 60-80 de ml, de 1-2 ori pe zi;
  • Dupa desigilarea produsului se recomanda a se pastra la frigider.

Modul de prezentare Aloe Vera Gel:

  • 1 litru.