Aloe Vera Gelly

Crema din aloe vera Aloe Vera Gelly
Aloe Vera Gelly

Aloe Vera Gelly, un produs exceptional marca Forever Living Products Romania, va este destinat pentru a combate efectele neplacute cauzate de leziunile cutanate minore. Nu degeaba Aloe Vera Gelly este destinat pentru a combate aceste probleme, gelul de aloe vera, componenta principala a produsului, fiind recunoscut si apreciat pentru calitatile sale in protejarea pielii, precum si in tratarea ranilor pielii. Astfel de intrebuintari ale plantei aloe vera au facut-o cunoscuta de-a lungul mai multor milenii, intrebuintari ale plantei aloe vera pentru ingrijirea pielii fiind atestate de foarte multi ani. Nu putine sunt cazurile in care planta aloe vera este crescuta chiar in casele oamenilor, special pentru a fi la indemana ca o masura de prim-ajutor atunci cand avem de-a face cu intepaturi, leziuni minore ale pielii sau arsuri.

Cea mai importanta componenta a frunzelor de aloe vera este gelul de aloe vera, acesta din urma avand foarte multe proprietati care il fac deosebit de folositor pentru a trata o gama variata de probleme ale pielii, chiar si in cazul celor mai sensibile.

Aloe Vera Gelly – ideala pentru leziuni cutanate minore

Aloe Vera Gelly se va aplica la nevoie pe zona afectata, in vederea calmarii rapide a epidermei cauzate de iritatii sau rani minore, sau pentru a reface hidratarea si catifelarea normala a pielii. Imediat ce veti folosi Aloe Vera Gelly veti fi placut surprinsi ca produsul nostru nu pateaza hainele si va patrunde in piele imediat ce este aplicat. Aloe Vera Gelly se prezinta sub forma unui gel translucid, ce contine mai multi agenti de hidratare si umectare. Avand in vedere ca aloe vera este cunoscuta si apreciata pentru acordarea masurilor de prim-ajutor in cazul arsurilor minore si a arsurilor, Forever Living Products a conceput acest prods sub forma unui gel remarcabil pentru calitatile sale cicatrizante, calmante si hidratante pentru piele.

Din experienta folosirii produsului Aloe Vera Gelly, se remarca rezultate remarcabile atunci cand vorbim despre ameliorarea problemelor cauzate de leziuni minore cutanate, arsuri, chiar si cele solare, toate aceste rezultate fiind posibile datorita proprietatilor calmante si antiinflamatorii, Aloe Vera Gelly fiind totodata si un produs apreciat chiar si de catre hair-stylisti pentru protectia oferita scalpului inainte de operatiile de ondulare permanenta sau de vopsire a parului. Oriunde mergeti, sau oriunde v-ati afla, chiar si in vacanta, in trusa de prim-ajutor, Aloe Vera Gelly isi va gasi intotdeauna utilitatea, in vreme ce pentru aceia dintre dumneavoastra care aveti nevoie de o ingrijire atenta a pielii, Aloe Vera Gelly se va dovedi tovarasul ideal.

*** Aloe Vera Gelly este ideala pentru calmarea rapida a leziunilor cutanate minore
*** Aloe Vera Gelly NU pateaza hainele
*** Aloe Vera Gelly este un produs care nu trebuie sa lipseasca din nicio trusa de prim-ajutor

Mod de utilizare Aloe Vera Gelly:

  • Aloe Vera Gelly se va aplica intr-o cantitate generoasa si suficienta pe zona afectata, insa, inainte de aplicare, zona afectata se va curata in prealabil

Mod de prezentare Aloe Vera Gelly:

  • Aloe Vera Gelly contine 118 ml