Forever Absorbent-C

Forever-Absorbent-C
Forever-Absorbent-C

Forever Absorbent C este pe deplin considerat a fi un supliment nutritiv exceptional datorita aportului de vitamina C pe care il aduce. Formula produsului Forever Absorbent C oferit de catre Forever Living Products Romania este una inedita, si nu trebuie omis nicidecum ca vitamina C trebuie sa faca parte in mod obligatoriu din dieta noastra zilnica. In prezent, nimeni nu poate ignora beneficiile pe care aceasta vitamina le aduce, lista cu beneficiile sale fiind una extrem de lunga. Doar un exemplu: vitamina C este una dintre cele mai importante componente a sistemului de aparare a organismului impotriva efectelor negative exercitate de catre radicalii liberi, posedand numeroase calitati antioxidante.

Forever Absorbent C – o sursa importanta de vitamina C

Cele mai importante actiuni pe care vitamina C le exercita sunt descrise mai jos:

  • Vitamina C sustine functia imunitara;
  • Vitamina C este foarte importanta in vederea mentinerii sanatatii pielii pentru ca stimuleaza formarea colagenului;
  • Vitamina C sprijina integritatea tesutului conjunctiv.

Important

Ceea ce este nou in formula produsului Forever Absorbent C poate fi considerat faptul ca formula produsului combina echivalentul a 60 mg din vitamina C cu tarate de ovaz cu un continut bogat in fibre vegetale, obtinandu-se astfel un produs remarcabil datorita actiunii sale prelungite. Se mai pot adauga aici beneficiile obtinute de pe urma consumului de fibre hidrosolubile. Concluzionand, motivele pentru care Forever Living Products a ales sa fixeze vitamina C pe tarate de ovaz au fost determinata de faptul ca acestea contribuie la o mai buna absorbtie a vitaminei C, precum si la eliberarea ei treptata.

Remarcabil despre Forever Absorbent C este si faptul ca acesta nu contine coloranti artificiali, conservanti sau amidon. Mai mult decat atat, Forever Absorbent C NU contine nici zahar.

De retinut

*** Forever Absorbent C datorita aportului sau substantial de vitamina C contribuie la pastrarea sanatatii pielii
*** Forever Absorbent C contine si tarate de ovaz pentru a imbunatati absorbtia vitaminei C
*** Forever Absorbent C contine intreg necesarul zilnic de vitamina C, care este la randul sau un foarte puternic antioxidant
*** Forever Absorbent C NU contine amidon, coloranti artificiali, conservanti sau zahar

Mod de administrare Forever Absorbent C:

  • Forever Absorbent C se va consuma numai in functie de necesitati, intre 1 si 3 tablete in fiecare zi.

Mod de prezentare Forever Absorbent C:

  • Flacon, Forever Absorbent C fiecare continand 100 tablete.