Forever Aloe MPD

Forever Aloe MPD
Forever Aloe MPD

Forever Aloe MPD 2X – detergent universal ce poate fi utilizat atat pentru spalarea manuala sau automata a rufelor, cat si a vaselor. Forever Aloe MPD 2X poseda o formula concentrata care se bazeaza in primul rand pe gelul de aloe vera, devening astfel un produs sigur atat pentru dumneavoastra, cat si pentru mediul inconjurator. Pentru ca pana acum ati folosit mai multi detergenti, Forever Aloe MPD 2X devine o alegere mai economica, sigura si mai comoda, putand fi folosit atat pentru vesela, obiecte sanitare, pardoseala si haine.

Forever Aloe MPD 2X – detergent eficient si economic in acelasi timp

Forever Aloe MPD 2X, prezentat sub forma lichida si concentrata, este gandit pentru mai multe tipuri de intrebuintari. Formula sa este capabila sa exercite o actiune sigura de indepartare a oricarui fel de impuritati, a petelor si a grasimilor. Nu va altera intr-un fel sau altul suprafata obiectelor. Si nu in ultimul rand, pentru ca va inlocui o serie intreaga de alti detergenti, Forever Aloe MPD 2X va aduce cu sine si economii substantiale.

NU contine fosfor

Forever Aloe MPD 2X este un produs sigur pentru mediul inconjurator, deoarece nu contine fosfor. Ingredientele din care este realizat Forever Aloe MPD 2X sunt in intregime biodegradabile, de unde rezulta ca produsul nu este agresiv cu mediul inconjurator. Formula produsului nu este una abraziva, gelul stabilizat de aloe vera regasit in compozitia sa catifeland mainile si hainele.

De retinut

*** Forever Aloe MPD 2X este un excelent detergent universal concentrat
*** Forever Aloe MPD 2X NU contine fosfor
*** Forever Aloe MPD 2X poseda o actiune delicata, protejeaza mainile si nu degradeaza hainele
*** Prietenos cu mediul, datorita ingredientelor biodegradabile

Modul de utilizare Forever Aloe MPD 2X:

  • Pentru a spala rufele se recomanda a se folosi in jur de 30 ml din produs. Daca va confruntati cu pete dificile, aplicati direct pe pata putin detergent, apoi lasati sa se inmoaie;
  • Pentru curatirea obiectelor de uz casnic, cum ar fi gresia, faianta, covoare, cazi de baie, etc., se folosesc aproximativ 60 de ml. Se vor dilua in 4 litri de apa, iar solutia rezultata se va utiliza conform dorintelor.

Modul de prezentare Forever Aloe MPD 2X:

  • 946 ml;

Forever Aloe MPD 2X pret:

  • Pentru informatii legate de pret va rugam consultati catalogul Forever;
  • Pentru a copia catalogul Forever Living click AICI;