Forever Aloe Scrub

Forever Aloe Scrub
Forever Aloe Scrub

Forever Aloe Scrub asigura o curatire profunda a pielii, datorita formulei sale extraordinare compusa in primul rand din gelul de aloe vera stabilizat. El este completat de microsfere solide din ulei de jojoba. Combinatia revolutionara dintre gelul de aloe vera stabilizat si uleiul de jojoba solidificat permite exfolierea facila a celulelor moarte si a detritusurilor acumulate in pori. Actiunea sa este una foarte delicata, astfel incat Forever Aloe Scrub poate fi folosit zilnic fara nicio retinere.

Exfoliant natural din aloe vera pentru fata si corp

Procesul de reinnoire a celulelor este facilitat de catre Forever Aloe Scrub in primul rand datorita ingredientelor naturale regasite in produs, protejand simultan epiderma comparativ cu alte exfoliante sintetice, prezentand si actiuni hidratante. Din cele spuse anterior se poate concluziona ca Forever Aloe Scrub este alegerea ideala pentru efectuarea unei exfolieri delicate a celulelor moarte, simultan cu a celulelor moarte care astupa porii. Chiar si in cazul tenurilor terne, folosind Forever Aloe Scrub acestea vor ajunge sau aiba un aspect luminos si radios.

De retinut

*** Forever Aloe Scrub este un exfoliant natural atat pentru fata cat si pentru corp
*** Forever Aloe Scrub pregateste epiderma pentru aplicarea produselor cu actiune hidratanta
*** Forever Aloe Scrub poseda o actiune de exfoliere delicata, ce permite utilizarea zilnica

Modul de utilizare Forever Aloe Scrub:

  • Produsul se aplica pe epiderma umezita in prealabil, dupa care se maseaza usor, timp de 2-3 minute. Se recomanda sa se evite zona ochilor, iar indepartarea resturilor de crema se face prin clatire din abundenta cu apa, si se usuca prin tamponare cu un prosop moale si curat.

Modul de prezentare Forever Aloe Scrub:

  • 99 grame;

Forever Aloe Scrub pret:

  • Pentru informatii legate de pret va rugam consultati catalogul Forever;
  • Pentru a copia catalogul Forever Living click AICI;