Forever Bee Honey

Forever Bee Honey
Forever Bee Honey

Forever Bee Honey aduce in fata dumneavoastra beneficiile consumului de miere. Albinele colecteaza nectarul din florile de aloe vera de pe plantatiile detinute de catre Forever Living Products, pentru a prepara mierea prin amestecarea acestuia cu propriile enzime, urmand a o depozita in faguri. De-a lungul timpului mierea a fost apreciata ca un aliment important, datorita faptului ca acesta este un adevarat depozit de elemente nutritive, apreciate prin usurinta cu care sunt asimilate, deopotriva de catre adulti si copii.

Cele mai importante ingrediente importante pentru mentinerea sanatatii regasite in miere sunt glucidele, circa trei patrimi din continutul acesteia, completate de prezenta mineralelor, aminoacizilor, vitaminelor si proteinelor.

Forever Bee Honey – miere in totalitate naturala

Forever Living Products atesta ca intreaga sa gama de produse apicole este in intregime naturala, inclusiv mierea Forever Bee Honey. Aceasta din urma este in acelasi timp si un indulcitor cu gust delicios, cu un continut bogat in calorii. Mierea este foarte usor de asimilat, bogata in minerale si hidrati de carbon, fiind o sursa de energie ce poate fi pusa la dispozitia organismului atunci cand este nevoie. NU se recomanda a se folosi pentru indulcirea lichidelor fierbinti, deoarece la temperaturi de peste 40 de grade Celsius sunt degradate in mod ireversibil toate calitatile sale curative.

*** Forever Bee Honey este oferita intr-un recipient practic, usor de manevrat, cu tenta fumurie pentru a preveni deteriorarea calitatii nutrientilor sub actiunea luminii solare
*** Forever Bee Honey este un produs bogat in carbohidrati. De asemenea, contine minerale precum calciul si fosforul
*** Mierea Forever Bee Honey poate fi folosita si ca indulcitor natural, usor asimilabil

Modul de administrare Forever Bee Honey:

  • Poate fi consumata ca atare sau ca indulcitor natural al alimentelor, 1 – 2 lingurite inainte de mese

Modul de prezentare Forever Bee Honey:

  • 500 grame.

Forever Bee Honey pret:

  • Pentru informatii legate de pret va rugam consultati catalogul Forever;
  • Pentru a copia catalogul Forever Living click AICI;