Forever Bee Pollen

Forever Bee Pollen
Forever Bee Pollen

Forever Bee Pollen, parte a gamei de produse apicole Forever Living Products, este un produs garantat de producator ca fiind natural in intregime. Despre polen obisnuim sa spunem ca este o pulbere fertila ce provine din flori. Albinele in recolteaza si transporta in stupi, acesta fiind de fapt hrana lor. Polenul este atat de important, incat florile, plantele si arborii nu ar putea exista fara el. In fapt, chiar si oamenii depind de existanta polenului.

Polenul pe care Forever Living Products vi-l ofera prin intermediul produsului Forever Bee Pollen este extras de catre albine din regiuni desertice, foarte izolate, fara a fi afectate de poluare. Dupa ce este recoltat din stupi, polenul este recoltat de catre firma in recipiente din otel inoxidabil. Aceste recipiente sunt special concepute pentru pastrarea prospetimii si pentru pastrarea nealterata a proprietatilor nutritive. Asa cum am amintit anterior, Forever Bee Pollen este un produs in intregime natural. El nu contine aromatizanti, coloranti sau conservanti artificiali.

Polenul – un produs apicol exceptional

Despre polen se mai poate spune ca are un continut bogat de substante nutritive vitale pentru organism. Ele contribuie in mod sinergic la pastrarea sanatatii. Dintre cele mai importante substante nutritive amintim complexul vitaminic B si vitamina C hidrosolubile. Accest lucru inseamna ca pot fi administrate in fiecare zi. Lista de nutrienti pe care polenul ii contine continua cu vitaminele K, E, D si beta-caroten (sau vitamina A), la care se adauga enzime si co-enzime, mai multe minerale acizi grasi de origine vegetala, proteine, carbohidrati, 22 de aminoacizi, inclusiv cei opt aminoacizi esentiali pentru organism pe care organismul nu-i poate sintetiza singur.

Polenul de albine mai contine si lecitina. Lecitina exista in mod natural in fiecare celula, rolul ei fiind de a facilita metabolismul lipidic. Toate substantele nutritive pe care polenul de albine il contine se caracterizeaza prin faptul ca sunt usor absorbite de catre organism si imediat asimilate. Forever Bee Pollen poate contribui din plin la o functionare normala a sistemului circulator, digestiv, nervos si imunitar.

Cele mai importante ingrediente prezente in Forever Bee Pollen sunt: polenul, mierea de albine, laptisorul de matca si dioxidul de siliciu.

Modul de administrare Forever Bee Pollen:

  • Se recomanda a se incepe cu un sfert de tableta pe zi, urmand ca apoi doza sa se mareasca pana la o tableta de maxim trei ori pe zi;
  • Se recomanda a se consulta specialistul inainte de folosirea Forever Bee Pollen, dar si a oricarui supliment nutritiv.

Modul de prezentare Forever Bee Pollen:

  • Forever Bee Pollen contine 100 tablete, fiecare cu 500 mg.