Forever Bee Propolis

Forever Bee Propolis
Forever Bee Propolis

Forever Bee Propolis este un produs in intregime natural din gama de produse apicole Forever Living Products. El este calea ideala prin care puteti beneficia de calitatile certe pe care propolisul le are. De cele mai multe ori, atunci cand vorbim despre albine, gandul ne duce in primul rand cel mai des la polen si miere. Insa, pe langa aceste produse, albinele mai colecteaza si propolisul. El nu este altceva decat o rasina pe care arborii o secreta si pe care albinele o colecteaza. Motivul pentru care fac acest lucru este simplu: propolisul este folosit la etanseizarea stupilor.

Folosind propolisul pentru a etanseiza stupii s-a dovedit a fi atat de eficient incat stupii devin astfel mai aseptici decat in cazul majoritatii salilor de operatii. Chiar si denumirea de propolis te duce cu gandul la aparare. “Propolis” este un cuvant din limba greaca ce se referea la “inaintea orasului”, adica la apararea orasului impotriva pericolelor ce puteau veni din exterior.

Folosirea propolisului dateaza de cel putin cinci mii de ani. Atat grecii cat si sirienii il foloseau pentru calitatile sale in mentinerea sanatatii. Este recunoscut si ca un adevarat antibiotic natural. Cu aceste certe calitati, nu putea sa nu suscite interesul marilor companii.

Propolisul – sursa de energie

Forever Bee Propolis contine astfel nu mai putin de 22 de aminoacizi si de complexul vitaminic B. Forever Bee Propolis este chiar si imbogatit cu laptisor de matca, devenind astfel un extraordinar stimulent natural pentru sistemul imunitar.

Forever Bee Propolis foloseste propolisul colectat din regiuni ale globului nepoluate si intens desertice. Pentru a fi siguri ca se mentine puritatea propolisului, Forever Living Products foloseste niste colectoare speciale, acestea fiind chiar brevetate. Forever Living Products garanteaza ca Forever Bee Propolis este un produs 100% natural, ce nu contine nici coloranti artificiali, nici conservanti.

Nu trebuie scapat din vedere ca propolisul este o excelenta hrana, pentru ca are un continut bogat in minerale, vitamine, aminoacizi, enzime, toate acestea fiind completate de o serie larga de alte elemente. Ingredientele cele mai importante din Forever Bee Propolis sunt propolisul, mierea de albine, proteine izolate din soia, laptisor de matca, acid stearic, aroma de migdale, pulbere de roscove si dioxid de siliciu.

Modul de utilizare Forever Bee Propolis:

  • Se va folosi cate o tableta de doua ori pe zi. Se recomanda a se consulta specialistul inainte de folosirea acestui produs, ca si in cazul oricarui alt supliment alimentar.

Modul de prezentare Forever Bee Propolis:

  • Forever Bee Propolis se prezinta sub forma unui flacon ce contine 60 de tablete.