Forever Calcium

Forever Calcium
Forever Calcium

Forever Calcium se numara printre cele mai apreciate si cunoscute suplimente nutritive pe care Forever Living vi le ofera. Forever Calcium se remarca prin formula sa inovativa ce contine o cantitate foarte mare de citrat de calciu. Formula furnizeaza organismului intreaga cantitate de calciu de care acesta are nevoie in fiecare zi. Doza zilnica de calciu din Forever Calcium este completata de un aport important de magneziu si vitamina D. Aceste doua elemente sunt indispensabile maximizarii absorbtiei de calciu in organism.

Formula inovativa a produsului Forever Calcium este completata si de o aroma delicioasa de vanilie. Nu mai ramane decat sa afirmam ca acum aveti la indemana o varianta foarte facila si comoda de a furniza organismului intreaga cantitate de calciu de care acesta are nevoie. Astfel se va consolida sistemul osos cu numai doua tablete in fiecare zi din Forever Calcium. Produsul poate fi consumat la micul dejun si la pranz, fiind suficiente doua tablete pentru a indeplini acest lucru.

Forever Calcium – sursa foarte importanta de calciu pentru organism

Remarcabil despre calciu este si faptul ca acesta este cel mai intalnit mineral din organism, el reprezentand nu mai putin de 2% din intreaga masa corporala. Cea mai mare parte a calciului se regaseste in sistemul osos, circa 99%, restul regasindu-se in celulele nervoase, tesuturi, sange sau alte fluide.

Cel mai adesea calciul este asociat cu cresterea si rezistenta oaselor si a dintilor, dar pe langa acest fapt, calciul mai joaca un rol foarte important in coagularea sangelui si transmiterea impulsurilor nervoase. Calciul mai este important si pentru muschi sau pentru eliberarea insulinei.

Important

Dar de departe cel mai important rol al sau este pentru intarirea oaselor. Cel mai mult au nevoie de calciu copii si adolescentii. In perioada copilariei si a adolescentei cea mai mare cantitate de calciu se depoziteaza in oase. Astfel ajung sa se previna anumite probleme ce ar putea sa apara mai tarziu in viata, pe masura pierderii masei osoase. Se stie ca varful de masa osoasa la care ajungem este in perioada adolescentei.

Calciul din oase incepe sa-si reduca prezenta la adultii mai tineri si avanseaza pe masura trecerii anilor. Cel mai mult se intampla in cazul femeilor. Dietele foarte bogate in calciu pot contribui la minimizarea pierderilor de calciu, determinand in acelasi timp organismul sa consume o cantitate mai mare de lipide, reducandu-se astfel cantitatea acestora din organism.

La ora actuala exista mai multe estimari care spun ca nu mai putin de cincizeci de milioane de americani sufera de intoleranta la lactoza. Din acest motiv ei nu pot digera astfel lactoza. Astfel nu vor consuma suficiente produse lactate in vederea acoperirii necesarului de calciu. Pentru persoanele care sufera de intoleranta la lactoza, suplimentele alimentare care contin calciu sunt o alternativa extrem de viabila si de necesara. Cel mai eficient este evident citratul de calciu, pentru ca acesta se dizolva foarte usor in stomac, fiind in acelasi timp si absorbit in stomac foarte eficient.

De retinut

*** Forever Calcium este un supliment eficient pentru ca este foarte usor de digerat
*** Forever Calcium contine o formula concentrata in jurul citratului de calciu, completat de vitamina D si de magneziu
*** Forever Calcium daca este consumat zilnic asigura doza zilnica recomandata de calciu

Mod de administrare Forever Calcium:

  • Se vor consuma pana la 3-4 tablete pe zi, urmarindu-se indicatiile inscrise pe eticheta produsului.

Mod de prezentare Forever Calcium:

  • Flacon, fiecare dintre acestea continand 90 de tablete.