Forever Epiblanc

Forever Epiblanc
Forever Epiblanc

Forever Epiblanc va face ca dorinta dumneavoastra de a avea o piele neteda si curata sa devina o realitate de zi cu zi. La ora actuala, modul de viata caracterizat adesea printr-o agresiune intensa a factorilor de mediu, conduce la aparitia petelor brune la nivelul pielii, dar si altor imperfectiuni ale pielii.

Forever Epiblanc – reduce aspectul petelor brune

Formula exclusiva a produsului Forever Epiblanc este special conceputa de catre Forever Living Products in vederea diminuarii aspectului petelor brune. In plus, contribuie si la uniformizarea texturii pielii. In acelasi timp, Forever Epiblanc reda si luminozitatea pielii. Gelul stabilizat de aloe vera este componenta principala a produsului. El este in acelasi timp o excelenta baza pentru alte extracte naturale din plante. Dintre acestea se remarca strugurele ursului ce contine o cantitate importanta de arbutina, Rummex occidentalis, alaturi de vitamina E naturala. Toate aceste ingrediente fac din Forever Epiblanc un produs exceptional.

Produsul se va aplica direct pentru a obtine o eficienta maxima, acolo unde au aparut petele brune sau alte imperfectiuni ale pielii. Recomandabil ar fi sa se foloseasca pe parcursul zilei un produs cu factor de protectie solara, spre exemplu Forever Aloe Sunscreen.

Reface luminozitatea chipului

Cele mai importante ingrediente pe care le ragasim in Forever Epiblanc sunt gelul stabilizat de aloe vera, arbutina, extractul de Rumex occidentalis, apa demineralizata, vitamina E naturala si parfum.

De retinut

*** Forever Epiblanc poseda o actiune delicata de uniformizare a coloratiei pielii
*** Forever Epiblanc contribuie la refacerea luminozitatii chipului
*** Forever Epiblanc contribuie la reducerea aspectul petelor brune

Modul de utilizare Forever Epiblanc:

  • Forever Epiblanc se aplica atat dimineata cat si seara, pe pielea curata in zonele in care doriti sa ameliorati aspectul patat al tenului si sa-l hidratati in acelasi timp;
  • Se recomanda ca pe parcursul zilei sa folositi si o crema cu factor de protectie solara.

Modul de prezentare Forever Epiblanc:

  • 28,3 grame;

Forever Epiblanc pret:

  • Pentru informatii legate de pret va rugam consultati catalogul Forever;
  • Pentru a copia catalogul Forever Living click AICI;