Forever Fast Break Energy Bar

Forever Fast Break Energy Bar
Forever Fast Break Energy Bar

Forever Fast Break Energy Bar – baton hipocaloric – este alegerea ideala ca substituent al unei mese ce poseda un gust delicios. Forever Fast Break Energy Bar oferit de Forever Living Products Romania este o alegere buna si pentru faptul ca aduce un aport de aproximativ 50% din necesarul zilnic de vitamine si minerale recomandat in SUA, aport completat de enzime, fosfor si mai multi aminoacizi. Fosforul indeplineste un rol important in cresterea nivelului energetic, datorita faptului ca accelereaza metabolismul glucidic si lipidic, avand astfel un aport important la refacerea organismului dupa efort. Potasiul, un alt element regasit in Forever Fast Break Energy Bar, este important pentru functionarea normala a sistemelor muscular, cardiovascular si nervos, dar in acelasi timp contribuie si la mentinerea capacitatii de efort intelectual si fizic, mai ales in conditii de stres.

Forever Fast Break Energy Bar – baton energizant cu gust delicios

Forever Fast Break Energy Bar este un subsituent ideal al unei mese pentru cei aflati mereu in miscare, adica persoanelor active. Forever Fast Break Energy Bar mai contine si arahide, soia, lapte si alune.

*** Forever Fast Break Energy Bar asigura jumatate din necesarul zilnic de vitamine si minerale
*** Forever Fast Break Energy Bar este o gustare delicioasa, ideala pentru substituirea unei mese
*** Forever Fast Break Energy Bar contine doar 230 de calorii in fiecare baton

Modul de administrare Forever Fast Break Energy Bar:

  • Forever Fast Break poate fi consumat ca gustare intre mese, pentru a controla apetitul si pofta de dulce si reprezinta o alegere ideala pentru o gustare de dimineata sau oricand pe parcursul zilei, ori ca parte din micul-dejun, pentru un plus de energie.

Modul de prezentare Forever Fast Break Energy Bar:

  • 56 grame

Forever Fast Break Energy Bar pret:

  • Pentru informatii legate de pret va rugam consultati catalogul Forever;
  • Pentru a copia catalogul Forever Living click AICI;