Forever Fiber

Forever Fiber
Forever Fiber – fibre alimentare solubile

Forever Fiber reprezinta o alegere inteligenta pentru aceia dintre dumneavoastra care doresc sa sustina buna functionare a sistemului digestiv. In acelasi timp, produsul este indicat si pentru sustinerea starii de sanatate in ansamblul sau. Calitatile pe care le poseda Forever Fiber il fac un produs exceptional. Este capabil sa furnizeze pe toata durata zilei, intreaga cantitate de fibre solubile de care organismul are nevoie.

Forever Fiber se prezinta ca un produs astfel ambalat incat sa-l puteti avea la indemana in orice moment al zilei, oriunde v-ati afla. Este un lucru deja cunoscut ca un consum optim de fibre solubile este necesar in fiecare zi. Dar pentru ca de multe ori ne regasim in imposibilitatea de a procura alimentele necesare pentru a furniza aceste fibre, cel mai adesea nu reusim sa aducem aportul necesar de fibre.

De ce este necesar sa-l consumam?

Faptul care nu reusim in fiecare zi sa consumam alimente bogate in fibre este si motivul pentru care Forever Fiber a fost creat, venindu-ne in ajutor. Formula produsului Forever Fiber contine patru tipuri de fibre. Ea este in acelasi timp o modalitate foarte practica de sporire a aportului de fibre in cadrul dietei. Recomandam a se consuma Forever Fiber impreuna cu un alt produs emblematic al companiei Forever Living Products, anume Forever Aloe Vera Gel, sau cu orice alta bautura fara alcool.

Fibrele sunt capabile sa aduca multe beneficii pentru sanatate. Cel mai adesea aceste beneficii sunt asociate bunei functionari a sistemului digestiv. De aceea, consumat intre mese, Forever Fiber va aduce un aport important la pastrarea senzatiei de satietate. In acelasi timp va contribui si la mentinerea nivelului normal al apetitului. In plus, Forever Fiber va contribui la controlarea poftei de dulce, aducand in acelasi timp un aport caloric normal.

Avem deci toate motivele pentru a consuma Forever Fiber, datorita modalitatii facile si la indemana oricui de a furniza intreaga cantitate de fibro solubile de care organismul are atata nevoie. Astfel, se creaza premisele ca sanatatea organismului sa se mentina vreme indelungata.

De retinut

*** Forever Fiber a fost conceput de catre Forever Living Products pentru a fi o modalitate la indemana oricui de a furniza aportul optim de fibre
*** Forever Fiber are un continut de 5 grame in fiecare plic
*** Forever Fiber se poate consuma impreuna cu Forever Aloe Vera Gel sau bautura preferata fara alcool
*** Forever Fiber NU contine gluten, remarcandu-se si prin gustul sau neutru

Mod de administrare Forever Fiber:

  • Se recomanda a se consuma un singur plic de Forever Fiber in fiecare zi, amestecandu-l cu Forever Aloe Vera Gel sau cu orice alta bautura preferata fara alcool;
  • Se vor respecta instructiunile inscrise pe eticheta.

Mod de prezentare Forever Fiber:

  • Forever Fiber contine 30 de plicuri, fiecare dintre acestea cu un continut de 6.1 grame.