Forever Fields Of Greens

Forever Field of Greens
Forever Field of Greens

Forever Fields Of Greens este un produs capabil sa ofere o paleta larga de nutrienti vitali. Ei sunt pentru functionarea in conditii optime a organismului in fiecare zi. In prezent avem de-a face cu o serie foarte larga de tentatii alimentare nesanatoase la tot pasul, mai ales alimente de tip fast-food. Aceste tentatii ne conduc adesea la neglijarea consumului de alimente bogate in nutrienti proaspeti, deosebit de importanti pentru organism. In zilele noastre, omul modern ajunge sa sufere destul de des de boli carentiale ce sunt cauzate de obiceiurile alimentare nesanatoase. Acest tip de boli incep sa apara de la varste din ce in ce mai fragede. Aceste boli care nu erau prezente la generatiile anterioare.

Forever Fields Of Greens – sursa de hrana verde

Din pacate alimentatia moderna adesea se caracterizeaza prin faptul ca aceasta este saraca in nutrienti vitali pentru organism, asa cum este cazul fitonutrientilor ce se regasesc in legume sau fructe crude, polivitamine, etc… alimentatia moderna presupune consumul unor alimente excesiv prelucrate din punct de vedere termic, congelate si decongelate intr-un interva foarte mare de timp, sau mai rau, pasteurizate. Toate aceste tipuri de alimente nu inseamna altceva decat o sursa de toxine care otravesc organismul si afecteaza constant sistemul imunitar, scazand in acest fel rezistenta la boli.

In vederea prevenirii efectelor neplacute ale stilului de viata modern, Forever Living Products va supune atentiei Forever Fields Of Greens, ce contine o serie de ingrediente foarte cuprinzatoare de elemente nutritive active. Originea acestor ingrediente active este reprezentata de mai multe verdeturi. Acestea au fost combinate intr-un mod eficient pentru combaterea deficientelor alimentare.

Contine minerale si vitamine

Forever Fields Of Greens are in continutul sau toate enzimele si minerale, antioxidantii si clorofila de care organismul are nevoie. Forever Fields Of Greens foloseste firul de orz incoltit pentru continutul sau bogat in flavonoizi, proteine, minerale, celuloza, vitamina B si C, cu firul tanar de lucerna, grau, piperul iute de Cayenne, picolinatul de crom si mierea, care la randul sau este o sursa importanta de vitamine, aminoacizi si minerale. Toate acestea au fost combinate pentru sustinerea sanatatii pe termen lung.

Graul a fost ales ca ingredient pentru continutul sau bogat in minerale, microelemente precum clorofila si minerale. Lista de ingrediente este completata de lucerna, datorita continutului sau bogat de vitamine precum A, B6, K si E, minerale sau clorofila. Piperul iute de Cayenne imbunatateste digestia si circulatia sangelui, dar in acelasi timp contine si calitati antioxidante.

Picolinatul de crom este apreciat pentru multiplele sale efecte pozitive. Cele mai cunoscute sunt cele legate de imbunatatirea efectelor antioxidante pe care le poseda enzimele, sporirea efectelor insulinei si a numarului de receptori membranari. Picolinatul de crom mai este important si pentru stimularea secretiei de insulina a pancreasului.

De retinut

*** Forever Fields Of Greens contine o gama larga de minerale importante pentru organism
*** Forever Fields Of Greens este o sursa de hrana verde
*** Forever Fields Of Greens contine chiar si clorofila

Mod de administrare Forever Fields Of Greens:

  • Se vor consuma nu mai mult de 3 tablete in fiecare zi, respectand in acelasi timp instructiunile prezentate pe eticheta.

Mod de prezentare Forever Fields Of Greens:

  • Flacon, fiecare continand 80 de tablete.