Forever Focus

Forever Focus
Forever Focus

Forever Focus este un supliment ce imbina intr-un mod armonios extracte vegetale traditionale, minerale si vitamine. Spre exemplu, doua dintre vitaminele continute de catre Forever Focus sunt B6 si B12. Ele au o contributie importanta la reducerea extenuarii si a oboselii. Zincul, si el prezent in produs, sprijina functia cognitiva normala.

Favorizeaza claritatea mentala si concentrarea

Forever Focus combină Cognizin® cu extracte vegetale tradiționale, vitamine și minerale. Vitaminele B6 și B12 contribuie la reducerea oboselii și extenuării; Acidul pantotenic contribuie la performanța mentală normală și la reducerea oboselii și extenuării; Zincul contribuie la funcția cognitivă normală.

Cu totii ne confruntam cu distrageri si provocari in viata de zi cu zi. Cand munca, familia, cariera, hobby-urile si antrenamentele concureaza pentru atentia noastra, poate fi dificil sa ramai concentrat pe sarcinile cele mai importante. Nu te multumi sa lasi ziua sa treaca. Si pentru asta e nevoie sa te bucuri de cea mai buna performanta mentala si concentrare.

Forever Focus contine un amestec unic si puternic de plante, vitamine si minerale. Te ajuta sa te mentii in forma, sa fii productiv si concentrat. Si contribuie, de asemenea, la mentinerea performantei mentale optime, asigurand protectie naturala impotriva efectelor stresului.

Important

Forever Focus combina bunatatea naturala a extractelor de rhodiola, bacopa, ceai verde si guarana cu efectele benefice ale vitaminelor B6, B12, acidului pantotenic si zincului. Aceasta formula inovatoare contine Cognizin®, o componenta de baza a citicolinei, nutrient natural din creierul uman. Studiile au demonstrat ca varsta, precum si alimentatia nesanatoasa pot influenta nivelul de citicolina produsa de creier, lucru care face ca aportul suplimentar de astfel de nutrienti sa fie extrem de important.

Alte ingrediente, precum Ginkgo biloba sau L-tirozina, stimuleaza acuitatea mentala si viteza de reactie, ceea ce duce la o stare generala de bine in organism. Deoarece stilul de viata din ziua de azi poate sa duca la un nivel ridicat de stres si oboseala, aceasta formula include Rhodiola rosea, o planta adaptogena care ajuta la reducerea stresului.

In timp ce Forever Focus este ideal pentru studenti, sportivi, profesionisti, senior activi, nu stim pe nimeni care nu si-ar dori sa se mentina in forma maxima cu un produs care favorizeaza concentrarea, energia si claritatea mentala, vigilenta si memoria.
Include Forever Focus in rutina ta zilnica pentru a stimula concentrarea si productivitatea.

Cele mai importante ingrediente prezente in Forever Focus:

  • Ginkgo biloba si L-tirozina stimuleaza acuitatea mentala si viteza de reactie
  • Vitaminele B6 si B12 contribuie la functionarea normala a sistemului nervos
  • Vitaminele B6, B12 si acidul pantotenic contribuie la reducerea oboselii si extenuarii
  • Acidul pantotenic contribuie la performanta mentala normala
  • Zincul contribuie la functia cognitiva normala
  • Zincul contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

De retinut

*** Forever Focus contine un amestec unic si puternic de plante, vitamine si minerale
*** Forever Focus te ajuta sa te mentii in forma, sa fii productiv
*** Forever Focus contribuie la mentinerea performantei mentale optime, asigurand protectie naturala impotriva efectelor stresului
*** Forever Focus favorizeaza concentrarea, energia si claritatea mentala, vigilenta si memoria

Mod de administrare Forever Focus:

  • Se vor consuma zilnic una pana la patru capsule de Forever Focus.

Mod de prezentare Forever Focus:

  • Forever Focus va este oferit sub forma unui flacon ce contine 120 capsule gelatinoase moi