Forever Freedom

Forever Freedom
Forever Freedom

Forever Freedom, o exceptionala bautura nutritiva pe baza de aloe vera, Forever Freedom combina intr-un mod armonios gelul stabilizat de aloe vera imbogatit cu un gust placut de portocala, cu alte ingrediente importante pentru a mentine mobilitatea si functionarea optima a articulatiilor. Forever Living Products a adaugat gelului stabilizat de aloe vera sulfat si condroitina si sulfat de glucozamina, doua ingrediente de origine naturala, ce indeplinesc un rol important in pastrarea mobilitatii si a unei functionari optime a articulatiilor. Pe lange ingredientele mentionate anterior, Forever Freedom mai contine si vitamina C si MSM, o sursa importanta de sulf biodisponibil, de care corpul uman are nevoie pentru functionarea optima a articulatiilor, dar si pentru pastrarea integritatii tesuturilor conjunctive.

Forever Freedom – are grija de articulatiile dumneavoastra

Sulfatul de condroitina alaturi de sulfatul de glucozamina sunt niste substante naturale cu rol vital in pastrarea structurii si a gradului de hidratare a cartilajelor. Cartilajele sunt importante pentru rolul de amortizoare ale socurilor. Mai mult decat atat, aceste doua substante contribuie la pastrarea vascozitatii normale a lichidului lubrifiant dintre articulatii, ceea ce permite glisarea libera a unei suprafete deasupra alteia. Pe masura trecerii timpului si a instalarii procesului de imbatranire, scade si capacitatea organismului de a produce substantele necesare unui cartilaj sanatos, fapt care conduce invariabil la uzura articulatiilor.

Doar 120 de ml din Forever Freedom in fiecare zi vor asigura cantitatile normale recomandate pentru protejarea articulatiilor si a cartilajelor: sulfatul de glucozamina 1500 mg, 750 mg MSM, 1200 mg de sulfat de condroitina, alaturi de 250 mg de vitamina C.

Toate elementele mentionate mai sus combinate, adica sulfatul de condroitina, sulfatul de glucozamina, MSM-ul si vitamina C asigura prima linie de aparare impotriva deteriorarii articulatiilor.

Un produs exceptional

Asa cum se intampla si in cazul celorlalte produse Forever Living Products, toate substantele nutritive pe care le regasim in Forever Freedom sunt de origine naturala, fiind in totalitate lipsite de toxicitate. Asadar, aveti toate motivele pentru care puteti incepe ziua consumand Forever Freedom.

Printre efectele cele mai importante ale glucozaminei si condroitinei le mentionam pe urmatoarele:

 • Au o contributie importanta la pastrarea sanatatii cartilajelor;
 • Au o activitate antiinflamatorie;
 • Asociate, acestea doua actioneaza in mod sinergic;
 • Impreuna pot contribui la prevenirea erodarii cartilajelor;
 • Au un efect de reconstructie a cartilajului articular;
 • Actioneaza impreuna pentru a stimula sinteza de acid hialuronic si de glicozaminoglicani.

MSM-ul (metil-sulfonil-metan) este o substanta foarte raspandita in natura. Ea indeplineste un rol important in mentinerea mobilitatii articulatiilor, indeplinind mai multe roluri in organism:

 • MSM-ul are un rol important in ameliorarea crampelor musculare;
 • Are rol antiinflamator;
 • Contribuie la vindecarea tesutului muscular;
 • Ajuta in mod nemijlocit la detoxifiere si la o circulatie a sangelui normala;
 • Este important pentru participarea la sinteza acidului hialuronic si sulfatului de glucozamina.

De retinut

*** Forever Freedom se remarca prin formula sa unica, regasita intr-o bautura pe baza de aloe vera. Formula asigura un mijloc practic si nutritiv de aparare fata de simptomele uzurii articulatiilor
*** Forever Freedom asigura o asimilare mai buna datorita gelului de Aloe vera cu rol de transportor
*** Forever Freedom are un continut de substante proprii organismului, prezente in articulatii

Mod de administrare Forever Freedom:

 • Inainte de a folosi Forever Freedom se recomanda a se agita produsul;
 • Dupa desigilarea produsului, acesta se va pastra numai la frigider;
 • Se vor consuma intre 60 si 120 ml, de 1-2 ori pe zi;

Mod de prezentare Forever Freedom:

 • Forever Freedom vi se prezinta intr-un flacon de 1 litru.