Forever Garlic-Thyme

Forever Garlic Thyme - usturoi si cimbru
Forever Garlic Thyme

Forever Garlic-Thyme pune in valoare intr-un mod deosebit calitatile pe care le detine usturoiul. Acesta din urma este elementul central al formulei produsului Forever Garlic-Thyme, dar mai este completat si de alte ingrediente, cum ar fi extractul de cimbru. Cele doua plante poseda o indelungata utilizare in diverse scopuri, intre care si alimentatie. Un astfel de exemplu ar putea fi si faptul ca pe teritoriul Egiptului de astazi s-a descoperit un papirus care descrie mai multe utilizari posibile ale usturoiului in alimentatie, dar si diverse multe altele. Putem concluziona asadar, ca a venit momentul pentru a intelege modul in care ne pot influenta sanatatea cele doua mari componente ale produsului Forever Garlic-Thyme.

Forever Garlic-Thyme – valorifica potentialul usturoiului si cimbrului

Calitatile antioxidante pe care le poseda cimbrul si usturoiul au facut ca acestea sa fie combinate in cadrul produsului Forever Garlic-Thyme, obtinandu-se astfel un produs perfect capabil sa contribuie din plin la mentinerea sanatatii. In momentul in care usturoiul este zdrobit sau taiat, intra in actiune enzimele continute de catre acesta, in acest fel rezultand un extrem de puternic agent cu calitati antioxidante. Mai multe studii au aratat ca numerosi compusi ai usturoiului pot sa sprijine mai multe procese metabolice in urma carora lipidele sunt transformate in energie, simultan cu capacitatea acestora de a apara organismul in fata actiunii nefaste exercitate de catre radicalii liberi.

Forma sub care se prezinta in fata dumneavoastra Forever Garlic-Thyme este cea a unor capsule moi, gelatinoase si inodore, care mai contin in plus si lecitina. Rolul lecitinei este acela de emulsionare a lipidelor. Compusii cu sulf poseda si ei la randul lor mai multe calitati benefice pentru organism, lucru reliefat de mai multe studii.

Alt ingredient pe care Forever Garlic-Thyme il contine este germaniul, apreciat si recunoscut pentru capacitatea acestuia de a stimula functia imunitara. Lista de ingrediente cu calitati antioxidante este continuata de catre seleniu, facand astfel din Forever Garlic-Thyme un produs cu totul si cu totul exceptional.

Cimbrul, celalalt ingredient important din Forever Garlic-Thyme, contine si el o serie importanta de antioxidanti, cei mai importanti fiind fenolul, taninul si timolul.

Lista de ingrediente cu certe calitati in protejarea sanatatii pe care Forever Garlic-Thyme le contine continua cu vitaminele C si B, potasiul, calciul si magneziul.

*** Forever Garlic-Thyme vi se prezinta in fata dumneavoastra sub forma unor capsule inodore gelatinoase
*** Forever Garlic-Thyme cuprinde calitati antioxidante deosebit de puternice
*** Forever Garlic-Thyme este capabil sa apere organismul prin ingredientele sale impotriva actiuni radicalilor liberi
*** Forever Garlic-Thyme este conceput astfel incat sa sprijine transformarea lipidelor in energie

Mod de administrare Forever Garlic-Thyme:

  • Se recomanda consumui unei singure capsule de Forever Garlic-Thyme la fiecare masa;
  • Se vor urma cu strictete instructiunile inscrise pe eticheta produsului.

Mod de prezentare Forever Garlic-Thyme:

  • Flacon, Forever Garlic-Thyme contine 100 capsule gelatinoase moi