Forever Ginkgo Plus

Forever Ginkgo Plus
Forever Ginkgo Plus

Forever Ginkgo Plus pune in valoare un ingredient legendar supranumit si „tonic al creierului”, anume ginkgo biloba. Ingredientul mentionat anterior este apreciat pentru capacitatea sa de a stimula creativitatea si vitalitatea. Formula produsului Forever Ginkgo Plus este conceputa in jurul ginkgo biloba, deoarece acesta cunoaste o indelungata traditie, de peste cinci milenii, in alimentatie sau medicina traditionala. In Forever Ginkgo Plus se regaseste o combinatie unica obtinuta din nu mai putin de patru plante chinezesti. Pe langa legendarul ginkgo biloba regasim si Ganoderma din ciuperci Reishi, fructe de Schisandra si Fo-ti, un produs uscat cu calitati vindecatoare.

Forever Ginkgo Plus – sursa la indemana de energie

Remarcabil despre arborele de Ginkgo biloba este faptul ca acesta este cel mai vechi arbore care a supravietuit. Acest lucru nu ar trebui sa mire pe nimeni, pentru ca acestia traiesc de obicei peste o mie de ani, fiind simultan si extrem de rezistenti fata de insecte sau ciuperci. In acest fel, Ginkgo biloba a ajuns sa reprezinte unul dintre cele mai apreciate, cunoscute si accesibile suplimente alimentare regasite in America si Europa. Extractul din frunzele de Ginkgo biloba a ajuns sa fie apreciat atat de mult in principal datorita continutului sau foarte mare de terpenoide si flavonoide, acestea din urma fiind apreciate pentru capacitatea lor de a creste rezistenta capilarelor. Tot extrasul de Ginkgo biloba este si un foarte puternic antioxidant, stimuland in paralel si circulatia cerebrala. In acest fel, Ginkgo biloba si-a castigat renumele de „tonic al creierului”.
Atunci cand ne referim la beneficiile pe care extractul de ciuperca Reishi (Ganoderma Lucidum) le aduce, putem spune ca acesta a devenit cunoscut in China in principal datorita calitatilor de favorizare a circulatiei sangvine. Mai mult decat atat, se mai poate adauga si faptul ca acesta este supranumit si „elixirul vietii”, datorita faptului ca in tarile asiatice acesta de bucura de o reputatie excelenta in ceea ce priveste capacitatea sa de a prelungi viata.

*** Formula produsului Forever Ginkgo Plus este ideala pentru a sprijini buna circulatie a sangelui
*** Forever Ginkgo Plus contine ingrediente care sunt capabile sa ajute la cresterea afluxului de sange catre creier
*** Ingredientele regasite in Forever Ginkgo Plus sporesc nivelul de energie al corpului
*** Forever Ginkgo Plus are in compozitia sa ingrediente de origine vegetala care poseda un efect tonic, actionand intr-un mod sinergic cu beneficiile pe care le ofera extractul de Ginkgo biloba

Mod de administrare Forever Ginkgo Plus:

  • Se recomanda a se consuma 1-2 tablete in fiecare zi;
  • In acelasi timp se vor urma cu strictete instructiunile inscrise pe eticheta produsului.

Mod de prezentare Forever Ginkgo Plus:

  • Flacon, Forever Ginkgo Plus contine 60 de tablete.