Forever Hand Sanitizer

Pentru igiena mainilor foloseste Forever Hand Sanitizer
Forever Hand Sanitizer

Forever Hand Sanitizer este un alt produs exceptional marca Forever Living Products Romania. Este un foarte eficient dezinfectant de maini, a carui formula de data recenta foloseste proprietatile gelului stabilizat de aloe vera. Este ideal a fi folosit atunci cand sanatatea familiei si a dumneavoastra trebuie sa fie aparata cat mai bine. Adesea, constatam ca dusmanii cei mai mai ai nostri sunt cei pe care nu ii putem vedea. De aceea, daca dumneavostra sunteti o persoana activa, sau familia este una activa, oricand pregatita sa stabileasca contacte cu lumea din jur, trebuie sa aveti in vedere si posibilitatea de a intra in contact cu o multitudine de surse de microbi.

Formula produsului Forever Hand Sanitizer contine pe langa deja clasicul gel stabilizat de aloe vera si miere de albine. Devine astfel un produs conceput pentru a distruge nu mai putin de 99,99% dintre microbi.

Igiena perfecta a mainilor

Rolul pe care il indeplineste gelul stabilizat de aloe vera regasit in compozitia produsului Forever Hand Sanitizer are un rol calmant si de protejare a pielii. Mierea de albine indeplineste un rol cu efecte hidratante. Formula este conceputa astfel pentru catifelarea, hidratarea, dezinfectarea si curatirea pielii. Mai multe decat atat, Forever Hand Sanitizer poseda un parfum discret de lamaie si lavanda. Astfel, Forever Hand Sanitizer devine un produs cu adevarat incantator.

Forever Hand Sanitizer se prezinta in fata dumneavoatra sub forma unui flacon foarte practic, ce poate fi transportat foarte usor, facandu-l accesibil oriunde v-ati putea afla. Flaconul de Forever Hand Sanitizer contine nu mai putin de 60 ml.

Indeosebi persoanele active nu au cum sa scape de potentialele contacte microbiene, ca sa spunem lucrurilor pe nume, insa acum avem la indemana un mod sigur si rapid de a scapa de aceste probleme, datorita exceptionalului produs Forever Hand Sanitizer.

Avand in vedere toate acestea, aveti acum toate motivele pentru a sta linistiti pe viitor, pentru ca Forever Hand Sanitizer este un produs capabil sa va scape de orice astfel de griji, oriunde va veti afla cu produsul nostru suntem incredintati sa credem ca totul va fi in regula.

Mod de utilizare Forever Hand Sanitizer:

  • Forever Hand Sanitizer va fi aplicat pe maini intr-o cantitate suficienta pentru a curata in mod eficient mainile.

Mod de prezentare Forever Hand Sanitizer:

  • Forever Hand Sanitizer se prezinta sub forma unui flacon de 60 ml.