Forever Immublend

Forever Immublend
Forever Immublend

Forever Immublend este conceput de catre Forever Living Products pentru a stimula functionarea eficienta a sistemului imunitar. Remarcabil despre Forever Immublend este faptul ca formula sa este una revolutionara, aparuta pe piata din Romania inca din anul 2012. Forever Immublend este un supliment nutritiv capabil sa sprijine functionarea in parametri normali a sistemului imunitar, datorita abordarii unor aspecte care fac referire la prima linie de aparare a corpului, asa cum ar fi sangele sau pielea, ajungand pana la ultima sa linie de aparare, localizata in colon.

Forever Immublend – ajuta sistemul imunitar

Formula produsului Forever Immublend este una gandita pe baza amestecului brevetat dintre mai multe ingrediente alese cu grija de catre Forever Living Products pentru rolul indeplinit in sprijinirea bunei functionari a sistemului imunitar. Astfel, sistemul imunitar este ajutat sa functioneze pe cat de eficient posibil. Amestectul brevetat de catre Forever Living Products folosit pentru a realiza Forever Immublend contine o serie importanta de nutrienti, spre exemplu Maitake si Shiitake cu lactoferina, completate de minerale, cum ar fi zincul si vitaminele C si D.

Va prezentam mai jos o lista cu cele mai importante ingrediente regasite in Forever Immublend:

  • Fructooligozaharide – importante pentru contribuia pe care o poseda la mentinerea unui nivel normal al probioticelor la nivelul sistemului digestiv;
  • Ciuperci maitake & shiitake – incluse in lista de ingrediente pentru ca sprijina dezvoltarea celulelor imunitare;
  • Vitamina D – intareste sistemul imunitar;
  • Vitamina C – recunoscuta pentru efectele antioxidante;
  • Zincul – combate actiunea radicalilor liberi, sprijinind in acelasi timp dezvoltarea celulelor imunitare;
  • Lactoferina – ajuta la dezvoltarea celulelor imunitare contribuind simultan la pastrarea unui nivel optim de bacterii benefice la nivelul intestinelor.

Se poate trage concluzia ca formula originala regasita in Forever Immublend este realizata pentru a sprijini buna functionare a sistemului imunitar in ansamblu, datorita faptului ca produsul ofera nutrienti naturali care actioneaza sinergic, consstituind astfel un fundament pentru a intari sistemul imunitar. Forever Immublend este compus dintr-o serie importanta de nutrienti care prezinta efecte anihilante a actiunii radicalilor liberi, dar si de stimulare a organismului pentru a produce antioxidanti proprii.

De retinut

*** Forever Immublend furnizeaza o serie importanta de nutrienti apreciati pentru suportul pe care il ofera functiei imunitare
*** Forever Immublend sprijina functionarea in parametri normali a sistemului imunitar
*** Forever Immublend contine antioxidanti care combat radicalii liberi

Mod de administrare Forever Immublend:

  • Se recomanda a se consuma cate doua tablete in fiecare zi, urmandu-se cu strictete instructiunile inscrise pe eticheta produsului.

Mod de prezentare Forever Immublend:

  • Flacon, fiecare continand 60 tablete