Forever iVision

Forever iVision
Forever iVision

Forever iVision foloseste calitatile pe care le detine luteina, extractul de afine, precum si alte ingrediente, pentru a proteja vederea. Acum, Forever Living Products Romania va ofera Forever iVision pentru ca acesta reuseste sa aduca impreuna o gama larga de nutrienti deosebit de importanti care sa sprijine pastrarea intacta a simtului vazului. Stim cu totii ca vederea este nepretuita, dar asa cum lucrurile stau si in alte cazuri, importanta ei ajungem sa o intelegem abia cand aceasta este in pericol.

Forever iVision – un supliment ce contine LUTEINA

Luteina este ingredientul in jurul caruia formula suplimentului nutritiv Forever iVision se concentreaza. Aceasta este completata de extract natural de afine, zeaxantina, carotenoizi, antioxidanti, resveratrol. Lista cu nutrienti nu se opreste aici. Se stie cu mare precizie ca fructele de afine contin  nutrienti importanti pentru a mentine sanatatea vederii, prin imbunatatirea circulatiei la nivelul ochilor. Pentru protejarea retinei, luteina joaca un rol deosebit de important. Aceasta este un carotenoid foarte des intalnit in fructe si legume. Alti doi carotenoizi regasiti in suplimentul nutritiv Forever iVision sunt astaxantina si zeaxantina, recunoscuti si apreciati extrem de mult pentru importanta si rolul indeplinit in pastrarea sanatatii maculei retiniene.

Asadar, formula de ultima generatie a suplimentului nutritiv Forever iVision este capabila sa ofere nutrientii responsabili pentru pastrarea pe termen lung sa sanatatii ochilor, mai ales in ceea ce priveste:

  • Luteina, continuta de catre Forever iVision, contribuie la protejarea retinei;
  • Vitamina A indeplineste un rol important in incetinirea procesului de degenerare a corneei, contribuind in acest fel la functionarea normala a retinei;
  • Vitamina C este vitala pentru cristalin, deoarece aceasta mentine integritatea capilarelor sangvine;
  • Vitamina E indeplineste rolul de prevenire a formarii cataratei si instaarii degenerescentei maculare;
  • Zincul indeplineste un rol important in incetinirea procesului de pierdere a vederii, dar simultan imbunatateste si absorbtia de vitamina A

De retinut

*** Forever iVision prin ingrendientele sale contribuie la pastrarea pe termen lung a acuitatii vizuale
*** Forever iVision contine extract de afine negre, luteina si zeaxantina
*** Forever iVision este suplimentul nutritiv ideal pentru a va proteja vederea

Cu doar doua tablete pe zi Forever iVision va aduce efectele pe care le doriti. Forever iVision isi va aduce contributia la pastrarea unei acuitati vizuale deosebite pe termen foarte lung. Simultan, Forever iVision este o metoda simpla si la indemana oricaruia dintre dumneavoastra pentru a vedea clar si limpede in viitor, totul pentru viitorul ochilor dumneavoastra.

Mod de administrare Forever iVision:

  • Se recomanda a se consuma maxim doua tablete de Forever iVision in fiecare zi, ca supliment nutritiv.

Mod de prezentare Forever iVision:

  • Flacon, fiecare dintre acestea cu un continut de 60 tablete.