Forever Lean

Forever Lean
Forever Lean

Forever Lean va propune doua ingrediente revolutionare cu o contributie deosebita in reducerea absorbtiei caloriilor din carbohidrati si lipide. Primul din lista este extractul de cactus Opuntia ficus-indica, cunoscut si sub denumirea de smochin indian, para tepoasa sau nopal. Frunzele acestui cactus prezinta un continut deosebit de bogat in fibre ce impiedica absorbtia grasimilor in organism. O serie de cercetari au aratat ca aceste fibre prezinta o capacitate mult mai mare comparativ cu alte plante in reducerea absorbtiei lipidelor.

Forever Lean – diminueaza absorbtia caloriilor din carbohidrati si lipide

Al doilea ingredient regasit in Forever Lean este o proteina extrasa din boabele de fasole alba. Rolul acestei proteine este de a incetini absorbtia zaharurilor la nivelul intestinului subtire prin inhibarea temporara a activitatii enzimei ce transforma zaharurile in amidon.

Cele doua ingrediente prezentate anterior va pot ajuta sa atingeti greutatea corporala dorita, blocand absorbtia caloriilor din lipide si carbohidrati.

Triclorura de crom este un alt ingredient ce se alatura listei prezentate anterior. Cromul indeplineste un rol important in sprijinirea capacitatii organismului de a regla nivelul zaharului din sange, acest lucru dovedindu-se esential in functionarea normala a metabolismului.

Forever Lean sprijina inhibarea temporara a absorbtiei caloriilor din zaharuri

In vederea maximizarii eficacitatii acestui supliment alimentar este important sa alegeti o dieta sanatoasa si sa practicati in mod regulat exercitii fizice. Astfel veti ajunge la greutatea corporala dorita, mentinand-o pe termen lung.

*** Forever Lean  contribuie nemijlocit la blocarea absorbtiei caloriilor din lipide si carbohidrati
*** Cromul sprijina capacitatea naturala a organismului de a regla nivelul de zahar din sange, pentru o functionare normala a metabolismului
*** Ajuta la inhibarea temporara a absorbtiei caloriilor din zaharuri

Modul de administrare Forever Lean:

  • 1 capsula de 3-4 ori pe zi, cu apa, imediat inainte de mese

Modul de prezentare Forever Lean:

  • 120 capsule

Forever Lean pret:

  • Pentru informatii legate de pret va rugam consultati catalogul Forever;
  • Pentru a copia catalogul Forever Living click AICI;