Forever Lycium Plus

Forever Lycium Plus
Forever Lycium Plus

Forever Lycium Plus foloseste calitatile pe care le poseda fructul chinezesc lycium. Suplimentul pe care Forever Living Products Romania vi-l ofera acum este unul revolutionar ce completeaza gama de suplimente nutritive. Despre lycium se stie ca acesta este consumat de catre populatiile asiatice de mai multe secole. Este consumat pentru ca este capabil sa sprijine acuitatea vizuala, dar si mentinerea unui bun nivel al energiei. Forever Lycium Plus este un supliment nutritiv creat si conceput in jurul ideii de a va oferi intreaga cantitate de care aveti nevoie in fiecare zi de bioflavonoide, substante nutritive de origine vegetala si antioxidanti.

Sursa de energie si antioxidanti

Ceea ce este de-a dreptul remarcabil la fructele de lycium este faptul ca acesta prezinta un continut foarte mare de aminoacizi, completati de o lunga lista de vitamine. Fructele de lycium se bucura de o larga apreciere in tarile asiatice, mai ales in China, fiind considerate niste adevarate tonice cu multe intrebuintari stravechi in medicina traditionala.

Alt ingredient valoros regasit in Forever Lycium Plus este radacina de lemn dulce. Si acesta beneficiaza de o atentie deosebita in randul tarilor asiatice, avand numeroase intrebuintari. Utilizarea ca adjuvant a radacinii de lemn dulce pentru obtinerea celor mai bune rezultate din partea altor plante folosite in scopuri diverse, face ca aceasta sa devina combinatia perfecta dintre ea si lycium.

Fructul de lycium este denumit in Tibet „catina de gard”, fiind considerata in acelasi timp o sursa veritabila de nutrienti deosebit de benefici pastrarii pe termen lung a sanatatii. Dintre nutrientii regasiti in lycium, redam pe cei mai importanti:

  • Vitaminele, in primul rand vitaminele B6, B1, vitamina E, precum si vitamina C regasita in cantitati mai mari decat citricele;
  • Nu mai putin de 18 aminoacizi;
  • Carotenoide;
  • O paleta foarte larga de minerale;
  • Proteine, in cantitati mai mari comparativ cu graul;
  • Betacaroten

Avand in vedere lista de nutrienti enumerata mai sus, putem trage concluzia ca Forever Lycium Plus devine un supliment nutritiv destinat in special acelora dintre noi care traim in zone cu un grad mare de poluare, dar si celor ce doresc sa-si fortifice sistemul imunitar. In acelasi timp, avand in vedere proprietatile antioxidante pe care le poseda, suplimentul de fata devine unul ideal si pentru persoanele preocupate de incetinirea ritmului de imbatranire.

De retinut

*** Forever Lycium Plus este o sursa importanta de fitonutrienti
*** Forever Lycium Plus contine o lista importanta de antioxidanti foarte puternici
*** Forever Lycium Plus furnizeaza ingrediente benefice pastrarii acuitatii vizuale, dar si protejarii pielii
*** Forever Lycium Plus este un foarte puternic tonic

Mod de administrare Forever Lycium Plus:

  • Se recomanda consumul unei singure tablete de trei ori pe zi, urmarindu-se cu strictete instructiunile inscrise pe eticheta;
  • Forever Lycium Plus se recomanda a se consuma impreuna cu Forever Aloe Vera Gel.

Mod de prezentare Forever Lycium Plus:

  • Flacon, fiecare cu un continut de 100 tablete.