Forever Marine Mask

Alge marine si aloe vera combinate in Forever Marine Mask
Forever Marine Mask

Forever Marine Mask reda stralucirea tenului refacand in paralel si nivelul optim de hidratare, chiar daca ziua care sta sa se sfarseasca a fost una plina de munca in care a trebuit sa faceti fata multiplelor si diverselor provocari. Forever Marine Mask va curata tenul si va restabili nivelul optim de hidratare, cele doua conditii vitale pentru a restabili textura catifelata si refacerea rezervei hidrice necesare tenului.

Forever Marine Mask va este oferit pentru a asigura in acelasi timp normalizarea aspectului acesteia si curatierea profunda a tenului. Acceste lucruri sunt datorate in special continutului sau bogat in minerale extrase din alge marine. Acestea din urma sunt propice pentru completarea actiunii hidratante si completarea actiunii curative. Actiunile extractelor minerale din alge marine sunt completate de gelul stabilizat de aloe vera, mierea de albine sau a extractului de castravete.

Tenul dumneavoastra va face fata cu brio diverselor provocari

Forever Marine Mask se remarca prin usurinta aplicarii acesteia si prin profunzimea actiunii sale asupra tenului. Il va revitaliza si reda prospetimea mult dorita. Avem astfel toate motivele sa credem ca va veti indragosti imediat de masca Forever Marine Mask, in vreme ce tenul se va simti rasfatat de toate ingredientele exceptionale pe care le intalnim in Forever Marine Mask. Cele mai importante ingrediente pe care le intalnim in masca Forever Marine Mask sunt extractul de alge marine, gelul stabilizat de aloe vera, apa demineralizata, mierea de albine, parfum, acidul ascorbic, vitamina E naturala, glicerina si extractul de rozmarin.

Mod de utilizare Forever Marine Mask:

  • Masca Forever Marine Mask se va aplica numai dupa ce tenul a fost demachiat sau curatat. Se va aplica intr-un strat generos pentru acoperirea intregii fete. Se va evita contactul cu ochii. Directia de aplicare a mastii trebuie sa fie pe o directie catre exterior si in afara. Se recomanda a se aplica de doua ori pe saptamana;
  • Masca Forever Marine Mask se va aplica pe intreaga suprafata a fetei. Va ramane aplicata pentru circa 15-20 de minute. Indepartarea acesteia se va efectua cu apa calduta, dupa care fata se va tampona cu un prosop moale.

Mod de prezentare Forever Marine Mask:

  • Forever Marine Mask contine 113 grame.