Forever Mask Powder

Forever Mask Powder
Forever Mask Powder

Forever Mask Powder – masca-pudra oferita de Forever Living Products Romania – contine o combinatie valoroasa de ingrediente atent selectate pentru proprietatile lor de curatire in profunzime a porilor, dar si de hidratare cutanata. In vederea etalarii unui ten perfect, Forever Mask Powder se combina intr-un mod perfect cu Aloe Activator.

Forever Mask Powder – curata si reda finetea tenului

Printre ingredientele Forever Mask Powder regasim si albumina si maltodextrina care „redeseneaza” conturul fetei, in vreme ce alntoina si extractul de musetel confera efecte de intinerire si de hidratare. Masca Forever Mask Powder este alegerea ideala pentru orice tip de ten, aducand cu sine un efect de indepartare a ridurilor si a liniilor fine din jurul ochilor. Forever Mask Powder tonifica tenul si il hraneste in acelasi timp patrunzand pana la nivelul straturilor adanci.

*** Forever Mask Powder se poate omogeniza cu Aloe Activator
*** Forever Mask Powder curata, catifeleaza si reda finete epidermei
*** Contine extract din flori de musetel cu efect calmant si decongestionant asupra epidermelor sensibile
*** Prin adaugarea a jumatate de lingurita de miere de albine se obtin rezultate deosebite

Modul de utilizare Forever Mask Powder:

  • Pentru a prepara o masca se foloseste o doza-masura de pudra alaturi de o doza-masura de Aloe Activator, urmand a se omogeniza pana cand rezulta consistenta fina dorita. Folosind o pensula cosmetica se va trece la aplicarea mastii sub forma unei pelicule fine, incepandu-se dinspre zona gatului, si urcand spre frunte, evitand orice contact cu ochii. Se va ramana in pozitie de repaus circa 30 de minute (in cazurile tenurilor sensibile se va tine masca un timp ceva mai mic), fara a fi permise miscari ale fetei. Masca Forever Mask Powder se va indeparta dupa ce se va inmuia folosind un prosop moale inmuiat in apa calduta, dupa care se va clati cu aba din abundenta.

Modul de prezentare Forever Mask Powder:

  • 29 grame.

Forever Mask Powder pret:

  • Pentru informatii legate de pret va rugam consultati catalogul Forever;
  • Pentru a copia catalogul Forever Living click AICI;