Forever Pomesteen Power

Forever Pomesteen Power
Forever Pomesteen Power

Forever Pomesteen Power contine o serie de antioxidanti recunoscuti pentru calitatile lor antioxidative. Suntem cu totii de acord ca antioxidantii prezinta o importanta capitala pentru sanatatea noastra. Simultan, ei sunt importati si pentru mentinerea starii de bine. La ora actuala exista o serie de dispute in randul specialistilor in nutritie pentru desemnarea fructului cu cele mai puternice calitati antioxidante, fructul cu cea mai radicata valoare CARO (Capacitatea de Absorbtie a Radicalilor liberi de Oxigen) sau fructul cu cel mai inalt continut de xantone.

Forever Pomesteen Power contine o serie de ingrediente care indeplinesc toate aceste exigente, fiind in acelasi timp un amestec brevetat obtinut din cele mai valoroase fructe cu calitati antioxidante. Dintre aceste fructe enumeram rodia, perele, zmeura, mangostanul, murele si afinele, toate completate de extractul obtinut din seminte de struguri.

Contine antioxidanti deosebit de puternici

CARO (Capacitatea de Absorbtie a Radicalilor liberi de Oxigen) este un indicator folosit pentru a arata in ce masura un antioxidant este capabil sa inlature efectele negative pe care radicalii liberi le exercita. Valoarea CARO regasita in diferite fructe are o marja larga de variatie, chiar si atunci cand este testat acelasi fruct, testare care este efectuata la momente diferite dupa recoltare. Foarte important de retinut este faptul ca toate ingredientele pe care le regasim in Forever Pomesteen Power in afla in fruntea listei valorilor CARO, mai ales in ceea ce priveste mangostanul si rodia.

Sucul de rodie prezinta in continutul sau o paleta larga de polifenoli antioxidanti, chiar mai multi decat in vinul rosu, sucul de merisor, ceaiul verde sau portocale. Mai mult decat atat, acesta contine o cantitate importanta de vitamine, precum E, C, A si fier.

In Asia mangostanul este un fruct foarte cunoscut si apreciat. Datorita gustului sau deosebit, regina Victoria l-a declarat ca fiind fructul sau preferat, de atunci fructul capatand si denumirea de „Regina fructelor”. Valoarea CARO la acest fruct este una foarte mare, datorita in special continutului bogat in xantone. Xantonele reprezinta o familie de compusi naturali cu calitati antioxidante deosebite, regasiti in fructe.

De retinut

*** Forever Pomesteen Power are in continutul sau o serie de antioxidanti foarte puternici
*** Forever Pomesteen Power contine un amestec unic de sucuri si extracte de fructe
*** Forever Pomesteen Power se mai remarca prin aroma sa exotica, pe care toata lumea o va indragi

Mod de administrare Forever Pomesteen Power:

  • 30 ml sau dupa dorinta in fiecare zi;
  • Se recomanda a se consuma inainte de masa;

Mod de prezentare Forever Pomesteen Power:

  • Bidon, Forever Pomesteen Power continand 473 ml

Forever Pomesteen Power pret:

  • Pentru informatii legate de pret va rugam consultati catalogul Forever;
  • Pentru a copia catalogul Forever Living click AICI;