Forever Royal Jelly

Forever Royal Jelly
Forever Royal Jelly

Forever Royal Jelly aduce in atentia dumneavoastra laptisorul de matca. Acesta din urma este folosit in cadrul stupului pentru a hrani matca. Avand in vedere ca laptisorul de matca este o hrana completa, matca este capabila sa depuna nu mai putin de trei mii de oua in fiecare zi, mai mult decat propria greutate. Tot datorita hranei, matca reuseste sa traiasca mult mai mult decat o simpla albina.

Forever Royal Jelly – laptisor de matca usor asimilabil

Laptisorul de matca reprezinta secretia glandelor faringeala de la tinerele albine. Datorita continutului sau foarte bogat in enzime, tinerele albine ce urmeaza sa ajunga regine sunt hranite cu acest aliment deosebit. Doar hranindu-se cu laptisor de matca, acestea vor reusi sa depuna in jur de trei mii de oua zilnic, timp de circa sase ani.

Forever Royal Jelly, datorita formulei sale, aduce un aport important de vitamine, precum vitamina A, complexul vitaminic B, C, D, E. una dintre componentele cele mai importante ale produsului este vitamina B5 (acid pantotenic), care joaca un rol esential in metabolismul proteinelor, lipidelor si hidratilor de carbon, dar si a unor hormoni. Laptisorul de matca ce compune in cea mai mare parte formula produsului Forever Royal Jelly contine si opt aminoacizi esentiali, zece aminoacizi neesentiali, completate de substante minerale precum fosforul, potasiul, calciul, siliciul, sulful si fierul.

Forever Royal Jelly – un produs apicol in intregime natural

Produsul pe care vi-l prezentam acum a fost obtinut din regiuni desertice izolate regasite la mare altitudine, acolo unde se indeplinesc conditiile ideale pentru existenta stupilor. Dupa extragerea din stup, laptisorul de matca este racit pana aproape de congelare in vederea eliminarii surplului de apa, dar si pentru pastrarea intregii cantitati de vitamine, minerale si enzime.

*** Forever Royal Jelly reprezinta unul dintre cele mai complete alimente
*** Forever Royal Jelly  contine laptisor de matca usor asimilabil
*** NU contine conservanti, coloranti sau aromatizanti artificiali

Modul de administrare Forever Royal Jelly:

  • 1 pana la 3 tablete pe zi, cu 30 minute inainte de masa, sublingual pana la absorbtie.

Modul de prezentare Forever Royal Jelly:

  • 60 tablete.

Forever Royal Jelly pret:

  • Pentru informatii legate de pret va rugam consultati catalogul Forever;
  • Pentru a copia catalogul Forever Living click AICI;