Forever Sun Lips

Forever Sun Lips
Forever Sun Lips

Forever Sun Lips este capabil sa ofere protectia cea mai potrivita tesuturilor foarte sensibile ale buzelor. Forever Sun Lips este unul dintre cele mai noi si revolutionare produse oferite de catre Forever Living Products Romania. Este destinat a va proteja buzele impotriva actiunii factorilor externi. Forever Sun Lips se dovedeste a fi alegerea ideala impotriva actiunilor exercitate de catre soare, vant sau vremea extrem de rece.

Acum stim cu totii ca este foarte important sa ne protajam buzele impotriva agresiunilor pe care mediul inconjurator le exercita asupra lor. La fel obisnuim sa face in cazul pielii, dar, de obicei alegem sa neglijam acest lucru, concentrandu-ne cel mai mult asupra tenului sau a corpului.

Un balsam de buze indispensabil

Pentru a nu mai neglija protejarea buzelor, Forever ne pune la dispozitie un produs de ultima generatie, Sun Lips. Forever Sun Lips este un balsam de buze din aloe vera deosebit, remarcabil prin proprietatile sale calmante. Aceste lucruri il fac ideal pentru protejarea tesuturilor sensibile ale buzelor impotriva razelor solare sau a vantului. Forever Sun Lips isi dovedeste eficienta chiar si impotriva razelor UVA si UVB. Oferind in acelasi timp si o apreciabila senzatie racoritoare de menta.

Balsamul de buze Forever Sun Lips poseda calitati hidratante pentru buze

Uleiul preparat din seminte de jojoba este unul dintre principalele ingrediente. El confera produsului Forever Sun Lips calitati hidratante care vor ameliora textura buzelor. Calitatile pe care uleiul de jojoba le poseda, sunt completate de proprietatile gelului de aloe vera, un ideal agent de racorire, hidratare si de calmare. Alantoina, este cel de-al treilea ingredient, obtinut si ele tot din aloe vera, contribuind in acelasi timp cu gelul de aloe vera la calmarea si racorirea pielii, calmand in acelasi timp iritatiile.

Cu toate calitatile si proprietatile pe care produsul Forever Sun Lips le poate oferi, acesta devine astfel nelipsit din rutina fiecarei zile. Este capabil sa ofere buzelor protectia de care acestea au nevoie. Este ideal atunci cand ne confruntam cu temperaturi foarte scazute sau impotriva efectelor negative exercitate de catre vant.

Mai mult decat cele spuse anterior, Forever Sun Lips poseda si un factor de protectie solar important, anume 30.

*** Forever Sun Lips contine ulei de jojoba, alantoina si gel de aloe vera
*** Forever Sun Lips confera o aroma racoritoare de menta
*** Forever Sun Lips poseda un factor de protectie solara, SPF 30

Mod de utilizare Forever Sun Lips:

  • Forever Sun Lips se va aplica pe buze cu cel putin 15 minute inainte de expunerea la soare/vant sau orice alte conditii neprielnice.

Mod de prezentare Forever Sun Lips:

  • Forever Sun Lips este foarte usor sa-l aveti la indemana, fiindu-va oferit intr-un ambalaj foarte practic. Forever Sun Lips contine 4.25 grame.