Pasta de dinti Forever Bright Toothgel

Pasta de dinti Forever Bright Toothgel
Pasta de dinti Forever Bright Toothgel

Pasta de dinti Forever Bright Toothgel, un produs foarte apreciat din oferta Forever Living Products Romania, contine gel stabilizat de aloe vera, alaturi de alte extracte care impreuna constituie in produs foarte apreciat. Alaturi de gelul stabilizat de aloe vera in pasta de dinti Forever Bright Toothgel se regaseste propolis, apreciat ca fiind cel mai bun antibiotic natural.

Pasta de dinti Forever Bright Toothgel NU CONTINE FLUORURI, fiind ideala atat pentru copii, dar si pentru adulti deopotriva. Pasta de dinti Forever Bright Toothgel este ideala pentru ingrijirea cavitatii bucale datorita prezentei gelului de aloe vera, despre care se stie ca este planta ideala pentru ingrijirea pielii. Calitatile pastei de dinti Forever Bright Toothgel au fost scoase in evidenta si de numeroase teste stomatologice, care au reliefat faptul ca aceasta nu este abraziva, posedand caracteristici de exceptie pentru protejarea gingiilor dar si pentru curatarea dintilor.

Pasta de dinti Forever Bright Toothgel – aloe vera la superlativ

Pasta de dinti Forever Bright Toothgel va face din dantura dumneavoastra una care va straluci, va asigura o igiena bucala exemplara, lucrul acesta datorandu-se in principal aloei vera, recunoscuta pentru multitudinea sa de intrebuintari. Pasta de dinti Forever Bright Toothgel este un produs ce va fi pe deplin apreciat de catre intreaga familie, datorita in primul rand calitatilor sale antiseptice, de intarire a gingiilor sau de indepartare a petelor dentare, pastrand astfel o respiratie proaspata un timp indelungat. Pentru ca nu contine niciun ingredient de origina animala, pasta de dinti Forever Bright Toothgel devenind astfel ideala chiar si pentru persoanele vegetariene.

Concluzionand, pasta de dinti Forever Bright Toothgel se remarca prin urmatoarele calitati:

  • Pasta de dinti Forever Bright Toothgel NU CONTINE FLUORURI;
  • Forever Bright Toothgel combate aparitia placii bacteriene;
  • Pasta de dinti Forever Bright Toothgel poate fi folosita si pentru gingiile sensibile;
  • Pasta de dinti Forever Bright Toothgel ajuta la curatarea placii bacteriene prin dizolvarea acesteia, nu prin slefuire;
  • Forever Bright Toothgel previne aparitia tartrului;
  • Pasta de dinti Forever Bright Toothgel contribuie la prevenirea sangerarii gingiilor.

*** Pasta de dinti Forever Bright Toothgel contribuie la albirea danturii fara agenti de inalbire
*** Pasta de dinti Forever Bright Toothgel calmeaza tesuturile bucale moi
*** Pasta de dinti Forever Bright Toothgel NU contine fluoruri

Mod de utilizare pasta de dinti Forever Bright Toothgel:

  • Pasta de dinti Forever Bright Toothgel se recomanda a se folosi dupa fiecare masa pentru asigurarea unei igiente dentare propice. Se recomanda efectuarea periodica a unui control stomatologic, alaturi de evitarea consumului de alimente intre mese.

Mod de prezentare pasta de dinti Forever Bright Toothgel:

  • Pasta de dinti Forever Bright Toothgel contine 130 grame.