R3 Factor Skin Defense

Aloe vera pentru ingrijirea tenului R3 Factor Skin Defense
R3 Factor Skin Defense

R3 Factor Skin Defense, un produs ce foloseste calitatile plantei aloe vera, va este oferit de catre Forever Living Products pentru a indeplini trei functii esentiale in ceea ce priveste ingrijirea pielii:

  • R3 Factor Skin Defense ajuta la reinnoirea aspectului tenului;
  • R3 Factor Skin Defense contribuie la retinerea apei in vederea restabilirii nivelului optim al hidratarii cutanate;
  • R3 Factor Skin Defense contribuie la refacerea rezistentei tesuturilor pielii.

Ori de cate ori veti folosi R3 Factor Skin Defense veti constata calitatile exceptionale ale produsului oferit special pentru a combate efectele imbatranirii cutanate.

Avand in vedere cum se intampla in cazul tuturor cremelor oferite de catre Forever Living Products, R3 Factor Skin Defense are o formula bazata pe gelul stabilizat de aloe vera, alaturi de colagen solubil, alfa-hidroxi-acizi(AHA), vitaminele E si A cu rol esential in prevenirea aparitiei ridurilor si la refacerea coloratiei pielii. Pe langa gelul stabilizat de aloe vera R3 Factor Skin Defense mai cuprinde si ulei obtinut din sambure de caise, extracte de citrice, apa demineralizata, parfum, colagen solubil, acid ascorbic, extract din trestie de zahar si extractul de mere.

De retinut

*** R – Restabileste elasticitatea pielii
*** R – Retine apa, asigurand astfel un nivel optim de hidratare
*** R – Reinnoieste aspectul stralucitor al pielii

Modul de utilizare al produsului R3 Factor Skin Defense:

  • R3 Factor Skin Defense se va aplica numai pe pielea curata, oriunde este nevoie. Se recomanda pentru obtinerea unor efecte extraordinare a se folosi atat seara cat si dimineata. Se ma recomanda a se folosi impreuna cu Firming Foundation Lotion sau cu Recovering Night Creme.

Modul de prezentare al R3 Factor Skin Defense:

  • 57 grame